ΤΟΠΙΚΑ

Θετικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Δημάρχου Βόλου

θετικά-εξελίσσεται-η-κατάσταση-της-υγ-835116

Σε μονόκλινο θάλαμο αρνητικής πίεσης, στο τμήμα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας συνεχίζει να νοσηλεύεται από χθες το απόγευμα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος βρέθηκε τελικώς θετικός στον κορονοϊό και θα ακολουθήσει συγκεκριμένη αγωγή.

Ο δήμαρχος Βόλου είναι καλά στην υγεία του, χωρίς να χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη ή διασωλήνωση και δέχεται τη φροντίδα των θεράποντων ιατρών, ενώ έχει επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον μέσω του προσωπικού κινητού του τηλεφώνου, το οποίο κατακλύζεται, όπως και η προσωπική του σελίδα στο Facebook, από εκατοντάδες μηνύματα συνεργατών του και δημοτών για ταχεία ανάρρωση.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, εάν η κατάσταση του κ. Μπέου παραμείνει ως έχει σήμερα, τότε τη Δευτέρα ή την Τρίτη πιθανώς θα λάβει εξιτήριο για να συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή που του δίνεται στο σπίτι του.

Ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ

Στο μεταξύ, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προχωρά σε ιχνηλάτηση των επαφών του δημάρχου Βόλου, προκειμένου να διαπιστώσει τυχόν διασπορά του κορονοϊού. Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος δεν είχε πάει στο γραφείο του στο δημαρχείο από την περασμένη Παρασκευή οπότε συμμετείχε στην τελετή που πραγματοποιήθηκε για τον ορισμό του νέου επίτιμου προξένου της Αυστρίας στον Βόλο.

Σημειώνεται πάντως ότι ήδη στενοί του συνεργάτες και άτομα του οικείου περιβάλλοντός του προχώρησαν από μόνοι τους σε τεστ για τον κορονοϊό και αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου