ΤΟΠΙΚΑ

Στόχος βανδαλιστών το ΓΕΛ Αγριάς

στόχος-βανδαλιστών-το-γελ-αγριάς-837124

Αγνωστοι έγραψαν ασχήμιες σε τοίχους, αλλά οι μαθητές με βούρτσες και μπογιά ευπρέπισαν το σχολείο τους

Στόχος βανδαλισμών από αγνώστους έγινε την περασμένη εβδομάδα το κτίριο του Γενικού Λυκείου Αγριάς. Επιτήδειοι, που δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι το σχολείο είχε ελαιοχρωματιστεί μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους γράφοντας ασχήμιες πάνω σε τοίχους.

Μαθητές του σχολείου με πρωτοβουλία του νεοεκλεγέντος 15μελούς μαθητικού συμβουλίου ανέλαβαν να ευπρεπίσουν το σχολείο τους. Προχθές Κυριακή έδωσαν ραντεβού στον προαύλειο χώρο και με βούρτσες και μπογιά έσβησαν όλα τα «έργα τέχνης», που δημιούργησαν οι «άγνωστοι καλλιτέχνες» και επανέφεραν το σχολείο στην πρότερη κατάσταση.

«Ευχαριστούμε τους μαθητές για την πρωτοβουλία τους και την άμεση αντίδραση τους, καθώς με την ενέργεια τους αυτή έδειξαν ότι δεν είναι όλοι οι νέοι βάνδαλοι και καταστροφείς, αλλά ότι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι όλοι οι τοίχοι του ΓΕΛ Αγριάς βάφτηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μετά από ενέργειες του συλλόγου μας, από συνεργείο του Δήμου Βόλου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Μαθητών του ΓΕΛ Αγριάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου