Ο Γ.Γ. του Υπ. Αμυνας στο 307 ΠΕΒ στο Στεφανοβίκειο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-10-17, 12:10:23
Ο Γ.Γ. του Υπ. Αμυνας στο 307 ΠΕΒ στο Στεφανοβίκειο

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Διοίκησης Στρατιωτικών Εργοστασίων και τον Διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού επισκέφθηκε χθες Παρασκευή το 307 ΠΕΒ που εδρεύει στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ ενημερώθηκε από τον Δ/κτη του 307ΠΕΒ Σχη (ΤΧ) Ιωάννη Καπελαρίδη και τον πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων Μ.Υ. Ηλία Τσανακτσή για την αποστολή, το έργο, τις τρέχουσες δραστηριότητες, προοπτικές αναβάθμισης-εκσυγχρονισμού, τα προβλήματα αλλά και τις ανάγκες του εργοστασίου. Περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενώ του δόθηκε η ευκαιρία, για συνομιλία και ανταλλαγή απόψεων με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό.

Ο Γ.Γ. εξήρε τη διαχρονική και ουσιαστική προσφορά του πολιτικού προσωπικού, τον επαγγελματισμό, όπως και την άμεση και σοβαρή ανταπόκριση του ειδικά την περίοδο αυξημένης ετοιμότητας που διερχόμαστε.

Εκτός από τις στοχευμένες προσλήψεις τεχνικού προσωπικού στη νέα χρονιά δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην επίλυση ζητημάτων μεταφοράς, εκπαίδευσης, υγείας και ασφάλειας στην εργασία του προσωπικού.

 

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=