ΤΟΠΙΚΑ

Τέσσερις συλλήψεις για κλοπή σε μία μέρα!

τέσσερις-συλλήψεις-για-κλοπή-σε-μία-μέ-384500

Στα χέρια αστυνομικών έπεσαν μετά τις πράξεις τους οι δράστες

Σε διαδοχικές συλλήψεις σε μία μόλις μέρα για τρεις υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη στο Διμήνι Μαγνησίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 53χρονος υπήκοος Αλβανίας για κλοπή.

Νυχτερινές ώρες 28 προς 29 Ιανουαρίου παραβίασε περίφραξη εταιρίας εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στο 3ο χλμ. της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας, ιδιοκτησίας 39χρονης και αφαίρεσε ανταλλακτικά αυτοκινήτων συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Ο 53χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη πρωινές ώρες προχθές στο Βόλο, την ώρα που επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της συζύγου του. Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα ανταλλακτικά, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα. Μαζί με τα κλοπιμαία κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.

Το πρωί της ίδιας ημέρας στο Βόλο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν 28χρονο ημεδαπό για κλοπή. Το προηγούμενο βράδυ είχε παραβιάσει παράθυρο γραφείων του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, από όπου αφαίρεσε ηλεκτρονικό εξοπλισμό συνολικής αξίας 1.800 ευρώ.

Ο νεαρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, εντοπίστηκε από αστυνομικούς έξω από το σπίτι του και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον προϊστάμενο της υπηρεσίας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 26 και 17 ετών αντίστοιχα, για απόπειρα κλοπής.

Οι δύο συλληφθείσες μετέβησαν σε κατάστημα αθλητικών ειδών στο Βόλο και εκμεταλλευόμενες προσωρινή αβλεψία των υπαλλήλων, αποπειράθηκαν από κοινού να αφαιρέσουν τρεις μπλούζες συνολικής αξίας 100 ευρώ. Κατά την έξοδο προδόθηκαν από το αντικλεπτικό σύστημα, ακινητοποιήθηκαν από υπαλλήλους και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και η 17χρονη αφέθηκε ελεύθερη μετά από προφορική εντολή Εισαγγελέα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου