ΤΟΠΙΚΑ

45χρονη πέθανε καθ’ οδόν για το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής

45χρονη-πέθανε-καθ-οδόν-για-το-κέντρο-υ-839952

Δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα οι γιατροί, αφού είχε ήδη εκπνεύσει – Στο πένθος βυθίστηκε ο Λαύκος μετά την αιφνίδια απώλεια της 45χρονης γυναίκας

Τραγωδία στο Νότιο Πήλιο. Μία 45χρονη γυναίκα, η Ισμήνη Κολοβού από τον Λαύκο, άφησε την τελευταία της πνοή καθ’ οδόν για το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, πριν προλάβουν γιατροί και νοσηλευτές να της παράσχουν οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια. Σοκαρισμένος ο σύζυγός της έβλεπε την αγαπημένη του γυναίκα να «φεύγει» χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Κέντρο Υγείας ,όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως η σύζυγός του πέθανε, ήταν συγκλονιστικές. Αποσβολωμένος ο ίδιος αδυνατούσε να πιστέψει ότι δεν θα την ξαναδεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη 45χρονη αντιμετώπιζε σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας. Παρ’ όλα αυτά το αντιμετώπιζε με αισιοδοξία ακολουθώντας πάντα τη θεραπεία που επέβαλε η περίπτωσή της.

Μέχρι προχθές, όταν ξαφνικά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε άγνωστο για ποιον λόγο. Χθες νωρίς το πρωί ο σύζυγός της αποφάσισε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της Αργαλαστής και από εκεί στο Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου να εξεταστεί από τους θεράποντες γιατρούς της. Στον δρόμο όμως η γυναίκα «έφυγε». Ο ίδιος δεν φαίνεται να το συνειδητοποίησε αμέσως διότι μόλις έφτασε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής κάλεσε αμέσως τους γιατρούς να προστρέξουν σε βοήθεια. Δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά. Απλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η 45χρονη είναι νεκρή. Ενημέρωσαν αμέσως το νοσοκομείο Βόλου, αλλά και τον ΕΟΔΥ, όπως γίνεται εν μέσω πανδημίας, καθώς εκτός όλων των άλλων έπρεπε να ληφθεί και ρινικό επίχρισμα για COVID-19. Τα αποτελέσματα του ελέγχου αναμένεται να γίνουν γνωστά σήμερα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Τόσο στον Λαύκο, όπου διέμενε η άτυχη Ισμήνη Κολοβού με τον σύζυγό της, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Νοτίου Πηλίου ο κόσμος βυθίστηκε στο πένθος, αφού χάθηκε ένας νέος άνθρωπος που διψούσε για ζωή.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου