ΤΟΠΙΚΑ

Χρήστος Μπουκώρος: «Δεν τροφοδοτώ την εσωστρέφεια»

χρήστος-μπουκώρος-δεν-τροφοδοτώ-την-840072

Σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος αναφέρει:

«Ως πλειοψηφών βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας δεν σκοπεύω, σε καμία περίπτωση, να ρίξω νερό στον μύλο της εσωστρέφειας. Πολλώ δε μάλλον, όταν οι κρίσιμες περιστάσεις, που δημιουργούν τόσο η πανδημία, όσο και οι εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα, επιτάσσουν αυτοσυγκράτηση και ενότητα.

Κατά συνέπεια, πραγματικά λυπάμαι για το γεγονός ότι είμαι αναγκασμένος να δώσω εξηγήσεις για ορισμένες αυτονόητες αλήθειες που αφορούν σε τοπικά ζητήματα, δηλώνοντας εξαρχής προς κάθε κατεύθυνση πως σε ό,τι με αφορά αντίπαλοί μου παραμένουν τα προβλήματα της Μαγνησίας.

Αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο 24ωρο για τις προσπάθειες μεταβίβασης του Πανθεσσαλικού Σταδίου στον Δήμο Βόλου, όπως γνωρίζουν ο Δήμαρχος Βόλου και η Δημοτική Αρχή, πριν από 10 μήνες η ΕΤΑΔ ούτε που συζητούσε το θέμα.

Τώρα που έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία, ουδείς βουλευτής μπορεί να εμποδίσει ή να επιταχύνει τις αποφάσεις. Είναι πλέον ευθύνη της Διοίκησης της ΕΤΑΔ να αποφασίσει τη μεταβίβαση του Πανθεσσαλικού Σταδίου στον Δήμο Βόλου, υλοποιώντας τα συμφωνηθέντα, μετά από πληθώρα συσκέψεων και παρεμβάσεων, που κατέληξαν σε συμφωνία οικονομικών μελετών και εκτιμήσεις συγκεκριμένων οργάνων για το οικονομικό αποτύπωμα της μεταβίβασης.

Επιπλέον, διά του Υφυπουργού Αθλητισμού -αφού για αθλητική εγκατάσταση πρόκειται- για το περιεχόμενο της πολύμηνης διαπραγμάτευσης έλαβε, εγκαίρως, γνώση και το γραφείο του Πρωθυπουργού.

Σχετικά δε με την ανακοίνωση που εξέδωσε το πολιτικό μου γραφείο για μια αναμενόμενη υπηρεσιακή μεταβολή στο ΕΚΑΒ Σκιάθου, ξεκάθαρα δηλώνω ότι δεν γνώριζα ότι έχει ασχοληθεί με το ζήτημα άλλο πολιτικό γραφείο. Επρόκειτο για μια ανακοίνωση καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα, όπου σε κανένα σημείο της ισχυρίστηκα ή άφησα υπονοούμενο ότι οφείλεται σε δικές μου ενέργειες.

Ουδέποτε, άλλωστε, μου προσέφερε κάποιας μορφής ικανοποίηση η εκμετάλλευση ξένων προσπαθειών. Έτσι θα συνεχίσω, χωρίς να κατηγορώ κανέναν από όσους προσπαθούν για το καλό της Μαγνησίας.

Μαζί με τα προβλήματα της Μαγνησίας, αντίπαλοί μου είναι οι πολιτικές δυνάμεις – πρόσωπα και κόμματα- που επιχειρούν να απομειώσουν ή να συκοφαντήσουν το κυβερνητικό έργο. Δεν με αφορά η εσωκομματική αντιπαλότητα, παρά μόνο στο πλαίσιο της άμμιλας, αυστηρά και μόνο, κατά την προεκλογική περίοδο.

Εν κατακλείδι, οι πολίτες μάς κρίνουν όλους. Και η κρίση τους είναι νωπή ακόμη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου