ΤΟΠΙΚΑ

Τη Δευτέρα θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ

τη-δευτέρα-θα-συγκροτηθεί-σε-σώμα-το-νέ-840219

Τα μηνύματα της Δώρας Καναβιτσά και του Τρύφωνα Πλαστάρα μετά τις αρχαιρεσίες

«Οι εκλογές τελείωσαν. Δεν υπάρχουν διαφορές. Δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις». Το μήνυμα αυτό στέλνει η Δώρα Καναβιτσά μετά τις προχθεσινές αρχαιρεσίες στην ΟΕΒΕΜ που ανέδειξαν πρώτη δύναμη την Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Δύναμη.

Η κ. Καναβιτσά σημειώνει ότι υπάρχουν μόνο κοινά προβλήματα και στόχοι. «Από αύριο το πρωί ξεκινάμε όλοι μαζί τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της ΟΕΒΕΜ. Τις επόμενες μέρες θα λύσουμε τα πρακτικά προβλήματα που συσσωρεύτηκαν τον τελευταίο καιρό και θα προχωρήσουμε μπροστά, για να σταθούμε στο πλευρό των πρωτοβάθμιων σωματείων και των επαγγελματοβιοτεχνών».

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ θα συγκροτηθεί σε σώμα πιθανότατα τη Δευτέρα.

Από την πλευρά του ο Τρύφων Πλαστάρας, επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, σημειώνει ότι ο βηματισμός της Ομοσπονδίας θα πρέπει να είναι στα υψηλά στάνταρ με συνεργασίες -όχι λάιτ εντός έδρας- που θα τονώνουν την εξωστρέφεια.

«Στην ψηφιακή εποχή που έχουμε μπει ήδη κινούνται αρκετοί προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η Ομοσπονδία όλο αυτό το διάστημα υπήρξε από τις πιο δραστήριες στην Κεντρική Ελλάδα αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο, με συνεχείς τοποθετήσεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούσαν όλους τους επαγγελματίες. Το επίπεδό της είναι πάρα πολύ υψηλό και ελπίζω η νέα διοίκηση να το διατηρήσει στα υψηλά αυτά στάνταρ που το φέραμε».

Ο ίδιος επισημαίνει: «Προφανώς σε αυτή τη μεταβατική περίοδο θα υπάρξουν λάθη και παραλείψεις. Εδώ είμαστε να τα διορθώσουμε. Οι επαγγελματίες όμως, να είναι σίγουροι ότι η πλειοψηφία που μας έδωσαν για εκπροσώπηση στην Αθήνα θα είναι σταθερά με τοποθετήσεις στο ΔΣ, με παρουσίαση των προβλημάτων στο ΔΣ και στις γενικές συνελεύσεις», προσθέτει.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου