ΤΟΠΙΚΑ

Πνιγμός 58χρονης στην παραλία του Βόλου

πνιγμός-58χρονης-στην-παραλία-του-βόλου-851206

Νεκρή ανασύρθηκε χθες στις 6.05το πρωί, μπροστά από τη θαλάσσια περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου στο Βόλο, μια 58χρονη γυναίκα, κάτοικος Βόλου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες περιπατητών, το πτώμα της 58χρονη επέπλεε μπροστά από την εκκλησία, ενώ ήταν ντυμένη με τα ρούχα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τσάντα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε μπροστά από τον Ιερό Ναό.
Η 58χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και στη συνέχεια στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός της οφείλεται σε πνιγμό, ενώ δεν βρέθηκαν μώλωπες ή σημεία πάλης.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βόλου.
Επίσης με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας πραγματοποιήθηκαν από την Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι σήμερα οι ακόλουθες μεταφορές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης για έναν 87χρονο ασθενή, από την Αλόννησο στη Σκιάθο, με πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος και ενός 51χρονου, από τη Σκιάθο στην Πλατανιά Μαγνησίας, με το Ε/Τ * Τ/Ρ ΘΥΜΙΟΣ, Ν.ΣΚΙΑΘΟΥ 66.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου