ΤΟΠΙΚΑ

Νέο κρούσμα κορονοϊού σε υπάλληλο του Δήμου Βόλου

νέο-κρούσμα-κορονοϊού-σε-υπάλληλο-του-840746

Ενα νέο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε σε υπάλληλο του Δήμου Βόλου μετά τη διενέργεια συνολικά 190 τεστ χθες σε εργαζόμενους του Δήμου αλλά και γειτονικών Δήμων της Μαγνησίας.

Όπως είναι γνωστό η διενέργεια των τεστ έγινε μετά το διπλό κρούσμα κορονοϊού, που επιβεβαιώθηκε στην πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας Θάλεια Στάχτου και μία ακόμη εργαζόμενη, με την οποία ήρθε σε επαφή.

Ο δημοτικός υπάλληλος που διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό εργάζεται στο κτίριο του Δημαρχείου, αλλά μετακινείται για εργασίες σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, που στεγάζονται εκτός του κεντρικού κτιρίου.

Μετά τον εντοπισμό του νέου κρούσματος, από την Δημοτική Αρχή ανακοινώθηκε πως αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές για να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες, ενώ ο υπάλληλος ήδη ενημερώθηκε και έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Στο μεταξύ με αφορμή ερωτήσεις για τη διενέργεια των δωρεάν rapid test σε πολίτες του Βόλου από τον Δήμο Βόλου διευκρινίζεται ότι αυτά θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθούν οι αναγκαίες διαδικασίες και σύντομα θα υπάρξει πλήρης και λεπτομερής ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου