ΤΟΠΙΚΑ

Διώκεται ποινικά ο 31χρονος που πυροβόλησε 25χρονο έξω από κλαμπ

διώκεται-ποινικά-ο-31χρονος-που-πυροβόλ-385821

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε η εισαγγελέας υπηρεσίας σε βάρος του 31χρονου που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 25χρονο χθες τα ξημερώματα σε γνωστό κεντρικό κλαμπ του Βόλου.

Πήρε προθεσμία και θ’ απολογηθεί αύριο στον ανακριτή. Ο 31χρονος πυροβόλησε τον 25χρονο για προσωπικές διαφορές, όπως αναφέρει η αστυνομία. Ομολόγησε την πράξη του, μετά τη σύλληψή του χθες το απόγευμα στον Αλμυρό. Ο 31χρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς το χώρο που είχε κρύψει το όπλο. Πρόκειται για πιστόλι μάρκας ZASTAVA με γεμιστήρα και ένα φυσίγγιο, τα οποία και κατασχέθηκαν. Ο 25χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο νεαρός διασκέδαζε με φίλους του στο κλάμπ. Στις 5.30 το πρωί κλήθηκε από υπάλληλο του κλάμπ να βγει από το μαγαζί γιατί τον αναζητούσε ένα άτομο. Λίγη ώρα αργότερα ο 25χρονος βρέθηκε πεσμένος και αιμόφυρτος έξω από το κατάστημα. Μεταφέρθηκε στο εσωτερικό και οι φίλοι του τον πήραν και τον μετέφεραν στο σπίτι. Εκεί οι γονείς του σοκαρισμένοι διαπίστωσαν πως το παιδί τους είχε πυροβοληθεί στην κοιλιά. Ο 25χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Τόσο οι γονείς όσο κι άλλοι αυτόπτες μάρτυρες δεν ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία ενημερώθηκε για το περιστατικό από το Νοσοκομείο Βόλου που αρχικά μεταφέρθηκε ο 25χρονος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου