ΛΑΡΙΣΑ

12 ιχνηλάτες στη Θεσσαλία για τεστ COVID – 19

12-ιχνηλάτες-στη-θεσσαλία-για-τεστ-covid-19-845095

Τέσσερις θέσεις άνοιξαν στη Μαγνησία – Μέχρι πότε υποβάλλονται αιτήσει

Με την πρόσληψη 12 στελεχών στη Θεσσαλία, από τα οποία τα τέσσερα στη Μαγνησία, σε σύνολο 192 σ’ όλη τη χώρα, για την ιχνηλάτηση και αντιμετώπιση υγειονομικών απειλών ενισχύεται η Πολιτική Προστασία.

Η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος αναρτήθηκε χθες στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΠ (www.civilprotection.gr) και ειδικότερα, στον σύνδεσμο https://www.civilprotection.gr/el/prokiryxi-diagonismoy-gia-proslipsi-192-atomon-sti-ggpp-me-shesi-ergasias-idiotikoy-dikaioy.

Το προσωπικό θα τοποθετηθεί στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων των δεκατριών Περιφερειών της χώρας και θα αφορά σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών.

Οι υποψήφιοι από όλη τη χώρα μπορούν να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη, αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή μέσω ταχυμεταφοράς (courier) μέχρι και τη Δευτέρα 12-10-2020, στην ταχυδρομική διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Λ. Κηφισίας 37-39, Κτ. Φάρος, Τ.Κ. 151 23 – Μαρούσι, με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 192 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΟΧ».

Η πρόσληψη των συγκεκριμένων ιχνηλατών έχει στόχο «την παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορονοϊού και των στενών επαφών τους, καθώς και τη συνδρομή τους στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής υγειονομικής ή άλλης απειλής», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων είναι: Η κατοχή τίτλου σπουδών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, η εντοπιότητα, η γνώση ξένων γλωσσών, η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και η αξιολόγηση της προσωπικότητας των υποψηφίων μέσω της διαδικασίας του ψυχομετρικού ελέγχου από την Τριμελή Επιτροπή Ψυχοτεχνικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου