ΑΛΜΥΡΟΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας αγροτών στο Δημαρχείο Αλμυρού

παράσταση-διαμαρτυρίας-αγροτών-στο-δ-846439

Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Αλμυρού την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης.

Αίτημα της κινητοποίησης ήταν η άμεση αποζημίωση στο 100% για τους πληγέντες αγρότες της περιοχής, η άμεση αποκατάσταση του αγροτικού και δημοτικού οδικού δικτύου και η κατασκευή σύγχρονων αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων.

«Δεν δεχόμαστε την ώρα που η τεχνολογία και η επιστήμη έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό η κυβέρνηση, η περιφέρεια και ο δήμος να κατηγορούν «τον κακό καιρό». Συνεχίζουμε τον αγώνας μας και καλούμε τους συναδέλφους, να συσπειρωθούν στον Αγροτικό Σύλλογο ώστε οργανωμένα να παλέψουμε τα δίκαια αιτήματά μας.

Καταγγέλλουμε την υποκρισία της Δημοτικής Αρχής που με πρόφαση την πανδημία δεν δέχτηκε τον έναν εκπρόσωπο του συλλόγου μας, που θα τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας, για να τοποθετηθεί και να καταθέσει υπόμνημα με τα αιτήματά μας, την ίδια ώρα που καλεί τους μαθητές, που τελούν υπό κατάληψη να μπουν και να κάνουν μάθημα σε τάξεις των 25 και παραπάνω μαθητών», επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Διοίκησης του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου