ΤΟΠΙΚΑ

Πυροβόλησαν 26χρονο σε γνωστό club του Βόλου

πυροβόλησαν-26χρονο-σε-γνωστό-club-του-βόλο-386435

Σοκ έχει προκαλέσει το αιματηρό επεισόδιο σήμερα τα ξημερώματα έξω από κλαμπ του Βόλου, με θύμα 27χρονο θαμώνα. Ο 27χρονος από το Βόλο νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, μετά από σφαίρα που δέχθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Ο νεαρός μαζί με συνομήλικο φίλο του διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο νυχτερινό κλαμπ. Περίπου στις 6 το πρωί και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, ο 27χρονος κλήθηκε από άτομο στην είσοδο του καταστήματος, τα οποία είναι άγνωστο προς το παρόν εάν ήταν υπάλληλοι ή όχι του κλαμπ. Πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος του νεαρού, περιέγραψαν ότι ο 27χρονος έπεσε θύμα ανελέητου ξυλοδαρμού, ενώ δέχθηκε πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα, κάτι που διαπιστώθηκε πολύ αργότερα.

Τα ίδια πρόσωπα τον μετέφεραν στο εσωτερικό του καταστήματος και τον εγκατέλειψαν μόνο του. Διαπιστώνοντας ότι αργούσε να επιστρέψει ο φίλος του τον αναζήτησε και τον εντόπισε να αιμορραγεί σε ημιλυπόθυμη κατάσταση. Χωρίς εκείνη την ώρα να μπορεί να καταλάβει τι είχε συμβεί, τον μετέφερε άμεσα στο σπίτι του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 27χρονος, ο οποίος είχε καταναλώσει αλκοόλ, δεν κατάλαβε τον πυροβολισμό που δέχθηκε. Το σοβαρό τραύμα αντιλήφθηκε η μητέρα του στο σπίτι και άμεσα τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία ήταν αποτέλεσμα πυροβολισμού!

Ο νεαρός, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει διαφύγει κάθε κίνδυνο για τη ζωή του, θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση. Κάθε πτυχή της υπόθεσης που έχει προκαλέσει σοκ ερευνούν οι αστυνομικές αρχές. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Βάσω Σαμακοβλή

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου