ΤΟΠΙΚΑ

Απονεμήθηκαν τα βραβεία Βαλασά σε τέσσερις εργαζόμενους

απονεμήθηκαν-τα-βραβεία-βαλασά-σε-τέσ-847949

Σε θερμή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε προχθές Παρασκευή το πρωί στην αίθουσα του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην Αργαλαστή η απονομή βραβείων στη μνήμη του τέως αντιδημάρχου Θεόδωρου Βαλασά από τη σύζυγό του Μαρίνα Βαλασά.

Τιμητικά διπλώματα και χρηματικά έπαθλα η κ. Βαλασά απένειμε στους εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Νοτίου Πηλίου Νικόλαο Επιφανείου, Δημήτριο Καρακωνσταντή, Δημήτριο Γεωργατζή, Ευστάθιο Παληό για «την άριστη εργασία τους στη φροντίδα του περιβάλλοντος».

Με αυτόν τον τρόπο η κ. Βαλασά τίμησε τη μνήμη του συζύγου της ο οποίος διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αργαλαστής και επί δύο τετραετίες αντιδήμαρχος Αργαλαστής.

Ως αντιδήμαρχος εργάστηκε με ψυχή και σώμα στους τομείς καθαριότητας, προστασίας του περιβάλλοντος, οδοποιίας καθώς και ύδρευσης των κοινοτικών διαμερισμάτων. Σε πλημμύρες, χιόνια και πυρκαγιές ήταν πρωτεργάτης μαζί με τους εργάτες προστατεύοντας τις ζωές και τις περιουσίες των συνδημοτών του.

Ο Θεόδωρος Βαλασάς ξεπέρασε τον εαυτό του σε τέτοιο βαθμό που σε δύσκολες καταστάσεις εργαζόταν και κοιμόταν στο γραφείο.

Ηταν ιδιαίτερα αγαπητός και έχαιρε εκτίμησης από όλους τους δημότες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου