Πρεμιέρα ΚΕΠ στην Αργαλαστή τον Οκτώβριο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-09-27, 08:05:46
Πρεμιέρα ΚΕΠ στην Αργαλαστή  τον Οκτώβριο

 Εντός του Οκτωβρίου πρόκειται να ενεργοποιηθεί νέα δομή στον Δήμο Νοτίου Πηλίου για την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των δημοτών.

Τις επόμενες ημέρες τίθεται σε λειτουργία Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Αργαλαστή το οποίο θα στεγαστεί είτε στο Κέντρο Κοινότητας είτε στο Δημοτολόγιο και θα λειτουργήσει από άτομα που ανήκουν στο υφιστάμενο διοικητικό προσωπικό του δήμου.

Για την ενεργοποίηση της δομής ο δήμαρχος Μιχάλης Μιτζικός είχε συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιο Γεωργαντά.

Μάλιστα ο κ. Μιτζικός εξασφάλισε δέσμευση του Υπουργείου για αντίστοιχη σύσταση ΚΕΠ και στο Τρίκερι και ένταξη του Δήμου στην πλατφόρμα του Υπουργείου myKEPlive.

«Είναι αυτονόητο η λειτουργία ΚΕΠ στον Δήμο προκειμένου να μην αναγκάζονται οι δημότες για απλές υποθέσεις να μετακινούνται στον Βόλο, διανύοντας εκατοντάδες χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν», σχολίασε ο κ. Μιτζικός.

Σημειώνεται ότι τα ΚΕΠ αποτελούν τα σημεία επαφής των δημοσίων υπηρεσιών με τους πολίτες και να παράσχουν υπηρεσίες μιας στάσης: θεώρηση του γνήσιου υπογραφής, θεώρηση ακριβούς αντιγράφου, έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου, έκδοση προσωπικών ψηφιακών πιστοποιητικών αλλά και πιστοποιημένες διαδικασία των ΚΕΠ.

 

 

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
4
=