Λιμεναρχείο Βόλου: Ανεμοι έως 8 μποφόρ σήμερα στη Θεσσαλία

Τελευταία ενημέρωση: 2020-09-26, 14:26:58
Λιμεναρχείο Βόλου: Ανεμοι έως 8 μποφόρ σήμερα στη Θεσσαλία

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ότι, σύμφωνα με το έγγραφο του ΕΣΚ /Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, προβλέπονται για σήμερα Σάββατο για τη Θεσσαλία νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά στη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά και πιθανώς στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι -νοτιοδυτικοί 6 με 7 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς - νοτιοδυτικούς και το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κατόπιν αυτών συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου.

Αλιευτικοί σύλλογοι, καλούνται για την ενημέρωση των μελών τους και να αποφύγουν τη δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του δελτίου.

Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.

Ναυτικοί πράκτορες καλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 2421353800 & 108).

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
9
=