ΤΟΠΙΚΑ

Τηλεημερίδα για το νέο πρόγραμμα «Γέφυρα»

τηλεημερίδα-για-το-νέο-πρόγραμμα-γέφ-848566

Την ερχόμενη Δευτέρα, με τη συμμετοχή του ειδικού γραμματέα διαχείρισης ιδιωτικού χρέους Φώτη Κουρμούση

Ενημερωτική τηλεημερίδα διοργανώνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας για το νέο πρόγραμμα «Γέφυρα». Αντικείμενο της τηλεημερίδας είναι ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πώς μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών.

Η τηλεημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου από τις 15:00 έως τις 16:00, με κεντρικό ομιλητή τον ειδικό γραμματέα διαχείρισης ιδιωτικού χρέους του υπουργείου Οικονομικών Φώτη Κουρμούση.

Δεδομένης της υφιστάμενης δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας, που έχει προκαλέσει η παγκόσμια πανδημία του Covid-19, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή της επιχειρηματικής κοινότητας στην παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα από στην ιστοσελίδα: http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra-yliko/.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να συμμετάσχουν στην τηλεημερίδα, πρέπει να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/meeting/register/tJIsduChrDMqG9dGc874KcXxZYMuFZENs5E9 έως τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πρώτοι 90 ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με τον χρόνο υποβολής της αίτησης εγγραφής τους.

Στην περίπτωση που επιθυμούν, εκ των προτέρων, να υποβάλουν ερώτημα στον κ. Κουρμούση, μπορούν να το στείλουν στο e-mail του Επιμελητηρίου στη διεύθυνση [email protected] .

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου