ΤΟΠΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Εντονο το αποτύπωμα του Αλεξ. Δούρα

συριζα-μαγνησίας-εντονο-το-αποτύπωμα-848604

Ανακοίνωση για τον θάνατο του καρδιολόγου, Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου Αλέξανδρου Δούρα που χθες το βράδυ βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, εξέδωσαν η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Επιτροπή Υγείας Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Με αισθήματα βαθειάς οδύνης εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του συντρόφου μας Αλέκου Δούρα, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Ο Αλέκος Δούρας υπήρξε διακεκριμένος γιατρός, δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βόλου ενώ το αποτύπωμά του ήταν έντονο σε πολλές πτυχές της δημόσιας ζωής της πόλης μας.

Ηταν πάντα ένας μαχητής του δημόσιου συστήματος υγείας, η συνεισφορά του στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου Βόλου και ιδιαίτερα της καρδιολογικής κλινικής είναι ανεκτίμητη. Υπήρξε πρόεδρος του 1ου στην Ελλάδα Κέντρου Στήριξης Αυτιστικών Ατόμων του οποίου εκπόνησε και τον Οργανισμό Λειτουργίας.

Η ανατρεπτική του ματιά, η ποιότητα που χαρακτήριζε την παρουσία του, και η προθυμία του να πάρει μέρος σε κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα για μια καλύτερη ζωή, θα μας μείνουν αξέχαστα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου