ΑΛΜΥΡΟΣ

Σήμερα η νεκροψία στον άτυχο 40χρονο πυροσβέστη

σήμερα-η-νεκροψία-στον-άτυχο-40χρονο-πυρ-851206

Τελευταίο αντίο στις 16:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πλατάνου

Σήμερα Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στον άτυχο 40χρονο πυροσβέστη Γεώργιο Δεσποτόπουλο, ο οποίος προχθές έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στον Αλμυρό.

Όπως έγινε γνωστό, χθες βγήκε το αποτέλεσμα του COVID-19 που ήταν αρνητικό και έτσι σήμερα το πρωί θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια θανάτου του.

Η κηδεία του άτυχου 40χρονου θα τελεστεί σήμερα στις 16:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν προχθές Τετάρτη στον κεντρικό δρόμο του Αλμυρού στο ύψος του Ξηριά με συνάδελφό του και εργαζόταν για την απομάκρυνση της λάσπης, όταν από τη μία στιγμή στην άλλη έπεφτε στο οδόστρωμα και τραυματιζόταν σοβαρά στο κεφάλι. Στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός. Για τα ακριβή αίτια θανάτου του διενεργείται αστυνομική προανάκριση και παράλληλα Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο πρόωρος χαμός του σκόρπισε θλίψη στον Πλάτανο απ’ όπου καταγόταν αλλά και στο Πυροσβεστικό Σώμα. Η Ενωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μαγνησίας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό συμβάν. «Τα μέλη και το Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Μαγνησίας, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, να έχουν τη δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.Αιωνία του η μνήμη.Καλό παράδεισο», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου