ΜΠΑΣΚΕΤ

Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος στο ύψος των Αλυκών

νεκρός-σε-τροχαίο-21χρονος-στο-ύψος-των-848891

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 21χρονος σήμερα μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο 7ο χιλιόμετρο της οδού Βόλου-Μικροθηβών, στο ύψος των Αλυκών.

Πρόκειται για τον Λέντζο Γκιοκάϊ, αλβανικής καταγωγής που διαμένει για πολλά χρόνια με την οικογένειά του στον Βόλο. Ο 21χρονος ήταν αθλητής του μπάσκετ και αγωνίζονταν με την ομάδα της Αθλητικής Ενωσης Βόλου Διμηνίου.

Η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός ξέφυγε της πορείας της και συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 54χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του 21χρονου οδηγού ήταν ακαριαίος, ενώ η οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου για την παραοχή των πρώτων βοηθειών.

Από την Τροχαία Βόλου διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Βαρύ πένθος στην Αθλητική Ενωση Βόλου Διμηνίου

Βαρύ πένθος στην αθλητική οικογένεια της Αθλητικής Ενωσης Βόλου Διμηνίου όπου αγωνίζονταν ο αδικοχαμένος, νεαρός μπασκετμπολίστας.

Σε αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Ενωσης στον 21χρονο Γκιοκάι Λέντζο αναφέρεται:

«Η Αθλητική Ενωση Βόλου Διμηνίου και σύσσωμη η οικογένεια της Α.Ε.Β.Δ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή μας Γκιοκάι Λέντζο για τον άδικο Χαμό του σε τροχαίο χθες το βράδυ.

Κρίμα και άδικο μικρέ…. Καλό Παράδεισο …δίδαξε λίγο μπασκετάκι εκεί πάνω στην γειτονιά των αγγέλων θα μας λείψεις….

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου