ΑΛΜΥΡΟΣ

Συλλυπητήρια του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος για τον θάνατο του πυροσβέστη στον Αλμυρό

συλλυπητήρια-του-αρχηγού-του-πυροσβε-848941

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος, Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης για τον θάνατο του Πυροσβέστη Πενταετούς Υποχρέωσης Γεώργιου Δεσποτόπουλου εν ώρα υπηρεσίας σήμερα στον Αλμυρό αναφέρει:

«Ανείπωτη είναι η θλίψη όλων μας για τον άδικο χαμό του αγαπητού συναδέλφου Δεσποτόπουλου Γεώργιου εν ώρα υπηρεσίας. Κάθε φορά που το Πυροσβεστικό Σώμα χάνει ένα από τα παιδιά του, τα λόγια στερεύουν και η λύπη μοιάζει απερίγραπτη.

Σύσσωμη η Πυροσβεστική οικογένεια θρηνεί για την απροσδόκητη και αιφνιδιαστική απώλεια ενός Πυροσβέστη που, κατά την θητεία του στο Πυροσβεστικό Σώμα, υπηρέτησε στην πρώτη γραμμή με ηρωισμό και αυτοθυσία έχοντας ως μοναδικό του σκοπό την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας.

Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ο ζήλος και η αποφασιστικότητά του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη μας».

Η επίσημη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος για τον θάνατο άτυχου Πυροσβέστη:

«Σήμερα, τις μεσημεριανές ώρες, κατά τη διάρκεια πλύσης οδοστρώματος στις εργατικές κατοικίες Αλμυρού Βόλου, ο Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Δεσποτόπουλος Γεώργιος του Κωνσταντίνου, ετών 40, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Γεννήθηκε το 1980, υπηρέτησε στο Πυροσβεστικό Σώμα ως Εποχικός Πυροσβέστης και έλαβε την ιδιότητα του ΠΠΥ τον Μάιο του 2020. Ήταν άγαμος και υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα της Π.Υ. Βόλου.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου