ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Οι πιο δύσκολες στιγμές για τη Θεσσαλία που πνίγηκε από τον “Ιανό– Διασώσεις & εικόνες που συγκλονίζουν

οι-πιο-δύσκολες-στιγμές-για-τη-θεσσαλί-849619

Η εικόνες είναι η πιο δυνατή απόδειξη για το τι συνέβη στη Θεσσαλία. Το νομό που χτυπήθηκε περισσότερο από τον Ιανό, αφού εκτός από απίστευτες ζημιές, μετράει και την απώλεια τριών ανθρώπινων ζωών…

Στα παρακάτω βίντεο του newsit.gr καταγράφονται οι απίστευτες προσπάθειες πυροσβεστών και ανδρών της ΕΜΑΚ, να σώσουν ό,τι σώζεται μέσα από την καταστροφή, κυρίως βέβαια ανθρώπινες ζωές.

Ειδικά τη νύχτα της μεγάλης καταστροφής, που ορμητικοί χείμαρροι παρέσυραν τα πάντα, με τον αέρα να λυσσομανάει σε όλη τη Θεσσαλία.

Με το πρώτο φως της μέρας, έσωσαν ένα ζευγάρι κτηνοτρόφων, που περίμενε όλη νύχτα τους διασώστες πάνω σε… μπάλες τριφυλλιού.

Το ζευγάρι σώθηκε, όχι όμως και τα ζώα του. Η γυναίκα, στο παρακάτω βίντεο, έχει μπει ασφαλείς πια, στη βάρκα της διάσωσης…

Ο καιρός χτύπησε αλύπητα το Μουζάκι και άφησε πίσω πληγωμένη μια ολόκληρη περιοχή. Οι διασώστες πήγαιναν με βάρκα από σπίτι σε σπίτι και κοίταζαν μέσα από ανοιχτά παράθυρα, για ανθρώπους…

Απίστευτες εικόνες:

Αντίστοιχες εικόνες και στο Λιανοκλάδι, με τους κατοίκους να μετρούν τις πληγές τους από το χτύπημα του Ιανού, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έγινε.

Αλλά και σήμερα το πρωί, οι διασώστες, συνέχισαν να “χτενίζουν” την Καρδίτσα, για την περίπτωση που υπήρχε κάποιος, κάπου εγκλωβισμένος.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
newsit.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου