ΤΟΠΙΚΑ

Οι μπογιατζήδες σε σπίτι στον Βόλο …ήταν ελαφροχέρηδες

οι-μπογιατζήδες-σε-σπίτι-στον-βόλο-ήτ-850301

Πήγαν να βάψουν το σπίτι της και άφησαν μόνο ντουβάρια – Σήκωσαν από έπιπλα μέχρι οικιακά σκεύη

Οι μπογιατζήδες ήταν τελικά… ελαφροχέρηδες. Πήγαν να βάψουν σπίτι και ξάφρισαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν θα μπορούσε να φανταστεί Βολιώτισσα τι θα πάθαινε πριν από λίγες μέρες, όταν αποφάσιζε να βάψει το σπίτι της. Απευθύνθηκε σε γνωστό της, ο οποίος με τη σειρά του της σύστησε δύο αδέρφια αλλοδαπούς, οι οποίοι μάλιστα είχαν τις καλύτερες συστάσεις. Εργατικοί, επιμελείς και σοβαροί επαγγελματίες.

Χωρίς δεύτερη σκέψη η ανυποψίαστη γυναίκα τούς υπέδειξε το σπίτι και έδωσαν τα χέρια για να αναλάβουν τον ελαιοχρωματισμό. Τις δύο πρώτες μέρες όλα κυλούσαν ομαλά. Τίποτα δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε.

Βλέποντας η γυναίκα ότι οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς αποφάσισε να μετακομίσει προσωρινά μαζί με την κόρη της σε σπίτι φιλικής οικογένειας, μέχρι το δικό της να είναι έτοιμο. Αυτό όμως, όπως φαίνεται, ήταν το ολέθριο λάθος της. Οταν επέστρεψε, μετά από δύο μέρες, βρήκε μόνο ντουβάρια…

Τα έπιπλα της όλα είχαν κάνει φτερά, όπως και πολλά οικιακά σκεύη. Τα δε ελάχιστα ρούχα, που είχε στην ντουλάπα, ήταν άνω κάτω. Ακόμη και τις φόδρες από τις τσέπες έψαξαν οι αθεόφοβοι, πιθανότατα για να βρουν χρήματα ή κοσμήματα.

«Κοσμήματα δεν έχω. Τα ελάχιστα χρήματα που διαθέτω για να συντηρούμαι εγώ και η κόρη μου δεν τα είχα αφήσει στο σπίτι. Σήκωσαν όμως όλα τα έπιπλα. Αρπαξαν ακόμη και τηγάνι ολοκαίνουργιο στη ζελατίνα» είπε η ίδια στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, εξοργισμένη με το πάθημά της.

Η ίδια πιθανολογεί πως τις μέρες που διέμενε προσωρινά σε άλλο σπίτι, τα δύο αδέρφια έβγαλαν αντικλείδι και έτσι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι ανενόχλητοι και να αρπάξουν ό,τι μπορούσαν.

Πεπεισμένη για την «ταυτότητα» των δραστών, τους αναζήτησε τηλεφωνικά. Σύμφωνα με την παθούσα, τα δύο αδέρφια αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι σχετίζονται με το συμβάν και της έκλεισαν το τηλέφωνο κατάμουτρα. Τον λόγο πλέον έχουν οι αρχές. «Αρχικά σκέφτηκα να μην τους καταγγείλω στην Αστυνομία. Ηθελα να τους χτυπήσω στο φιλότιμο και να διευθετηθεί το ζήτημα εξωδικαστικά. Δυστυχώς όμως είμαι πλέον υποχρεωμένη να ζητήσω την παρέμβαση της Αστυνομίας. Να τιμωρηθούν οι δράστες για να μην την «πατήσουν» και άλλοι όπως εγώ», ανέφερε η ίδια στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου