«Εφυγε» πλήρης ημερών η Ελευθερία Καζεπίδου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-09-16, 10:34:40
«Εφυγε» πλήρης ημερών η Ελευθερία Καζεπίδου

Λύπη για την απώλεια της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης

 

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε η αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης Ελευθερία Καζεπίδου, μητέρα του Γιάννη Καζεπίδη υπεύθυνου Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης της Νίκης Βόλου.

Η 93χρονη ήταν μικρασιατικής καταγωγής.

Ο γιατρός Μιχάλης Μεϊκόπουλος σε ανάρτησή του για την εκλιπούσα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε ότι «συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση στο ΕΑΜ και κατά τη διάρκεια της κατοχής, συνελήφθη από τους Γερμανούς Ναζί κατακτητές και κλείσθηκε επί δύο χρόνια στο κολαστήριο της Κίτρινης Αποθήκης που ήταν τότε τόπος βασανιστηρίων και βασανίσθηκε άγρια από τους Γερμανούς και τους προδότες Έλληνες συνεργάτες τους.
Τα μεταπολεμικά χρόνια και μετά τον εμφύλιο, εκδιώχθηκε. Άντεξε όμως η οικογένεια της, που την ανέθρεψε με ιδανικά δημοκρατικά και αλληλεγγύη».

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στον Γιάννη Καζεπίδη και στους οικείους του για τον χαμό της μητέρας του. «Έφυγε από κοντά μας μία γνήσια αγωνίστρια της ζωής, μία από τις γυναίκες - σύμβολα της γειτονιάς που μεγαλώσαμε. Γιάννη, η δεύτερη οικογένειά σου, η οικογένεια της Νίκης Βόλου, είναι στο πλευρό σου...», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Θερμά συλλυπητήρια εκφράζουν επίσης ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». «Η οικογένεια Καζεπίδη, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ιστορικού Συλλόγου της Νίκης», προσθέτουν.

Η γυναίκα κηδεύτηκε χθες στις 12:00 από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=