ΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Καρκινοπαθών

εθελοντική-αιμοδοσία-του-συλλόγου-κα-850879

Διοργανώνεται σήμερα Τρίτη στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου Βόλου

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μαγνησίας «ΥποστηρίΖΩ» σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μαγνησίας «ΥποστηρίΖΩ», αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των μελών του απόκτησε τη δική του τράπεζα αίματος, προκειμένου να διευκολύνει τις διαδικασίες μετάγγισης σε καρκινοπαθείς, όποτε είναι αναγκαίο. Ηδη αρκετοί φίλοι και εθελοντές του Συλλόγου έχουν προσφέρει μονάδες αίματος και είναι άξιοι θερμών ευχαριστιών για τη συνεισφορά τους. Προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστή η λειτουργία της τράπεζας, ο Σύλλογος σε συνεργασία με τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου διοργανώνει τη σημερινή δράση εθελοντικής αιμοδοσίας.

«Υπενθυμίζουμε πως η τράπεζα αίματος του Συλλόγου έχει ενταχθεί στο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών (ΕΜΑ) με κωδικό αριθμό 15389, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός μητρώου στην Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου του Βόλου είναι 7232.

Σας περιμένουμε όλους, τηρώντας όλα πρωτόκολλα ασφάλειας ώστε όλοι μαζί να δώσουμε το μήνυμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της τεράστιας αξίας της αιμοδοσίας. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε» επισημαίνει η Σοφία Ιωάννου, πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου