ΤΟΠΙΚΑ

Μέτρα για την υγειονομική θωράκιση της Μαγνησίας

μέτρα-για-την-υγειονομική-θωράκιση-τη-850881

Προτείνουν σε κοινή ανακοίνωσή τους η Επιτροπή Υγείας και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Προτάσεις για την υγειονομική προστασία των πολιτών της Μαγνησίας έναντι του κορονοϊού καταθέτουν η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό και οι βουλευτές Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου, ζητώντας ταυτόχρονα συνάντηση με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ, Φώτη Σερέτη.

Σε κοινή ανακοίνωση τους ζητούν:

  • Δημιουργία στρατηγικού σχεδίου διαχείρισης της πανδημίας από τον ΕΟΔΥ, μέσω της πρόληψης και της διενέργειας μαζικών τεστ COVID-19 σε χώρουςμαζικής εργασίας (Νοσοκομείο, εφορίες, σχολεία κτλ)και δομές υψηλής ευαλωτότητας (γηροκομία, φυλακές, ορφανοτροφείο, μεταναστευτικές δομές κτλ) .
  • Άμεση οργάνωση της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης με τη δημιουργία δύο ιατρείων covid-19 24ωρης λειτουργίας σε απόλυτη σύνδεση με τον ΕΟΔΥ και το ΓΝ Βόλου.
  • Άμεση προμήθεια Μοριακού Αναλυτή στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου -Άμεση στελέχωση του Νοσοκομείουσε μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό και
  • Αύξηση του προϋπολογισμού λειτουργίας του Νοσοκομείου.

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μαγνησίας και οι βουλευτές του εκτιμούν ότι όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητα και αναγκαία για την σωστή διαχείριση της πανδημίας στην περιοχή μας. Διεκδικώντας τα με επίταση, ζητάμε συνάντηση με τον καθόλα υπεύθυνο και αρμόδιο διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας Φώτη Σερέτη τις επόμενες μέρες, διότι εκτιμάμε ότι τα προβλήματα της υγείας στην περιοχή είναι σοβαρά και ζητούν άμεσες και επιτακτικές λύσεις», καταλήγουν στην κοινή ανακοίνωσή τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου