ΛΑΡΙΣΑ

ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Πρότυπο Κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Κεντρική Ελλάδα! – Συνεργασία με την Μονάδα AssistingNature

ιασω-θεσσαλιασ-πρότυπο-κέντρο-υποβοη-727681

Στόχος το όνειρο για την απόκτηση ενός παιδιού σε κάθε ζευγάρι που θα μας επισκεφθεί να γίνει πραγματικότητα!

Νέα εποχή ξεκινά για τη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, καθώς ξεκινά συνεργασία με τη Μονάδα Αναπαραγωγής Assisting Nature, με στόχο τη δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα. Με τη συνεργασία αυτή επισφραγίζεται η δεκαετής επιτυχημένη πορεία της Μονάδας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και εξασφαλίζεται η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η πρόσβαση σε καινοτόμες τεχνικές και υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Assisting Nature ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2013 στην Θεσσαλονίκη και μέχρι σήμερα παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στο χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονή Μονάδα, στελεχωμένη από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, ιατρούς και εμβρυολόγους, διακεκριμένα μέλη της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας αναπαραγωγής, που έχουν αποκτήσει εξειδίκευση και εμπειρία στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια και κέντρα αναπαραγωγής του εξωτερικού. Το εργαστήριο Εμβρυολογίας, διαθέτει τον πλέον σύγχρονο, εξελιγμένο εξοπλισμό και αποτελεί τον πυρήνα της λειτουργίας της Μονάδας. Πιστοποιημένο με το διεθνές πρότυπο ISO EN 15224:2017, λειτουργεί με απόλυτη συνέπεια, ώστε να διασφαλίζονται οι αυστηροί έλεγχοι και οι εφαρμοζόμενες στην καθημερινότητα πιστοποιημένες διαδικασίες ποιότητας.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και η Assisting Nature ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα κοινό σκοπό: την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και επιπέδου σε ζευγάρια με προβλήματα υπογονιμότητας. Στόχος είναι η παροχή πλήρως εξατομικευμένων θεραπειών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε ζευγαριού επιλέγοντας με υπευθυνότητα και σεβασμό το καταλληλότερο θεραπευτικό πρωτόκολλο. Με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα την λειτουργία της Μονάδας εντός του ασφαλούς νοσοκομειακού περιβάλλοντος, τον εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών και την εμπειρία και εξειδίκευση του επιστημονικού προσωπικού, επιδιώκουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο για την απόκτηση ενός παιδιού σε κάθε ζευγάρι που θα μας επισκεφθεί.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι η μεγαλύτερη Ιδιωτική Κλινική της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας με στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών υγείας των κατοίκων της περιοχής, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου. Με νέες επιστημονικές συνεργασίες και επενδύοντας συνεχώς σε εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, έχουμε δημιουργήσει στην Κεντρική Ελλάδα μία πρότυπη μονάδα υγείας, εφάμιλλη με αυτές των μεγάλων αστικών κέντρων και του εξωτερικού. Συνεχίζουμε την ανάπτυξη μας με στόχο την ολοκληρωμένη παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας σε όλους όσοι την έχουν ανάγκη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου