ΤΟΠΙΚΑ

Θρήνος στον Βόλο για την απώλεια 45χρονης

θρήνος-στον-βόλο-για-την-απώλεια-45χρονη-727951

Θρήνος στον Βόλο για την απώλεια της 45χρονης καθηγήτριας αγγλικών Αλεξάνδρας Βλιώρα – Σταματοπούλου η οποία έφυγε το Σάββατο το απόγευμα από τη ζωή μετά από σύντομη αλλά άνιση μάχη με την επάρατο νόσο.

Η 45χρονη μητέρα δύο παιδιών προσβλήθηκε από καρκίνο πριν από έξι περίπου μήνες. Παρά τη γενναία μάχη που έδωσε για να ξεπεράσει το πρόβλημά της δεν τα κατάφερε.

Βρισκόταν στο σπίτι της όταν εξαιτίας της κατάστασής της οι οικείοι της τη μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή αλλά μάταια.

Το άγγελμα του θανάτου της προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία. Οσοι γνώριζαν την Αλεξάνδρα Βλιώρα–Σταματοπούλου μιλούν για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, από αυτούς που έβλεπες και άνοιγε η καρδιά σου, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. Πάντα χαμογελαστή αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της ζωής ενώ υπεραγαπούσε τα παιδιά της στα οποία ήταν καταπάνω για να τα στηρίζει σε κάθε τους βήμα, κάθε τους επιλογή.

Ράγισαν κι οι πέτρες στην κηδεία της που τελέστηκε χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγός της, Γιάννης και τα παιδιά της Βασίλης και Δημήτρης που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το αγαπημένο τους πρόσωπο έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Το άγγελμα του θανάτου της Αλεξάνδρας Βλιώρα-Σταματοπούλου βύθισε στο πένθος όσους τη γνώριζαν

Από τον Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ όπου εργάζεται ο σύζυγός της Γιάννης εκδόθηκε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στον συνάδελφο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ Ιωάννη Βλιώρα, για την απώλεια της συζύγου του Αλεξάνδρα. Καλό Παράδεισο».

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν και αθλητικά σωματεία στα οποία αγωνίζονται οι δυο της γιοι.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι αθλητές και η οικογένεια της σχολής ποδοσφαίρου «Η Αγία Αννα» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή Δ.Β, για τον αδόκητο χαμό της μητέρας του Αλεξάνδρας. Καλό παράδεισο», αναφέρει η «Αγία Αννα».

«Θλιβερά τα νέα της ημέρας. Πενθούμε την απώλεια της συζύγου του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας Ιωάννη Βλιώρα και μητέρα του αθλητή της ανδρικής ομάδας Βασίλη Βλιώρα.

Η Αλεξάνδρα έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας. Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας συλλυπούνται θερμά την οικογένεια Βλιώρα για την απώλεια της αγαπημένης τους συζύγου και μητέρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ναυταθλητικό σωματείο «Βόλος (υδατοσφαίριση- κολύμβηση).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου