ΤΟΠΙΚΑ

Σεξουαλική επίθεση στο κέντρο του Βόλου το Σάββατο το βράδυ

σεξουαλική-επίθεση-στο-κέντρο-του-βόλ-737757

Θύμα σεξουαλική επίθεσης έπεσε μία Βολιώτισσα το Σάββατο το βράδυ και μάλιστα στο κέντρο του Βόλου, σε σημείο όπου υπήρχε επαρκής φωτισμός και σε κοντινή απόσταση υπήρχε κόσμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα περπατούσε μόνη στην οδό Αλεξάνδρας στο ύψος της Ιωλκού όταν γύρω στις 22:00 ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε από πίσω και τη θώπευσε.

Η γυναίκα σοκαρίστηκε. Εβαλε τις φωνές και ευτυχώς ο δράστης φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή. Ισως ήταν τυχερή που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Κανείς δεν ξέρει τι θα συνέβαινε αν ήταν κάπου με λιγοστή κίνηση και χωρίς επαρκή φωτισμό.

Η παθούσα πριν να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί έπεφτε στο οδόστρωμα αναστατωμένη και ύστερα άκουγε τα βήματα του δράστη που έτρεχε να φύγει μακριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν γύρω στα 40 ετών και μελαχρινός.

Η γυναίκα τον είδε καθώς δευτερόλεπτα νωρίτερα οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν. Είχε προσέξει ότι την κοίταζε περίεργα και γι’ αυτό τον προσπέρασε, όμως εκείνος φαίνεται ότι την ακολούθησε και σε ανύποπτη χρονική στιγμή έβαλε τα χέρια του γύρω από τη μέση της και την έπιασε στους γοφούς.

Ακομη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ. Τηλεφώνησε στο «100» και ενημέρωσε για τον εφιάλτη που έζησε όμως δεν προχώρησε σε καταγγελία. Τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής στην Αστυνομία είναι λίγα για να εντοπισθεί και να συλληφθεί ο δράστης.

Εντούτοις, η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό, το οποίο όμως εκτιμάται ότι είναι μεμονωμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει άλλη παρόμοια αναφορά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου