ΤΟΠΙΚΑ

Μεταγραφές και ξεμούδιασμα συνδυάζει ο Ολυμπιακός Βόλου

μεταγραφές-και-ξεμούδιασμα-συνδυάζε-851206

Με φιλικούς αγώνες συνεχίζεται το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι, αναμένοντας την ανακοίνωση για την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ, δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά θα υποδεχθούν σήμερα στις 6 μ.μ. στο ΕΑΚ την ομάδα του Μαγνησιακού. Κάτι τέτοιο άλλωστε φάνταζε επιτακτική ανάγκη, αν αναλογιστεί κανείς πως από την τελευταία επίσημη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό Βόλου έχουν περάσει 13 ημέρες, όταν και διεξήχθη η 34η και τελευταία αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο της Γ Εθνικής. Αντιμέτωπος του ερυθρόλευκου συγκροτήματος ήταν ο Εθνικός Κατερίνης, αν και τότε πολλοί ήταν οι βασικοί παίκτες που προφυλάχθηκαν από τον Κώστα Σταματίου. Παίκτες όπως οι Αγγελόπουλος, Πέτρου και Σαρρής δεν αγωνίστηκαν μιας και βρίσκονταν στο όριο καρτών.
Όσον αφορά το σημερινό φιλικό παιχνίδι αυτό θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στο ΕΑΚ και αντιμέτωπος των ερυθρόλευκων θα είναι ο σύλλογος του Μαγνησιακού, με την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου να τερματίζει στην 3η θέση της βαθμολογίας στην Α τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ. Παράλληλα έχει κλεισθεί φιλικός αγώνας για την Κυριακή με παίκτες του Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ θα συμμετέχουν και ταλέντα από την τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία από τις ομάδες του Πρωτεσίλαου, του Αίαντα Σούρπης, του Κεραυνού Σαμπάναγα, της Δόξας Αερινού, της Δήμητρας Ευξεινούπολης και του Ρήγα Φεραίου, ενώ υπάρχει η περίπτωση να βρεθούν και παίκτες εκτός νομού. Βέβαια ο Κώστας Σταματίου θέλει τόσο να πετύχει το ξεμούδιασμα των παικτών του, όσο και να τσεκάρει αρκετούς ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν στο μέλλον να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα.
Πρόθεση του Αλμυριώτη τεχνικού είναι να χρησιμοποιήσει και να δώσει χρόνο στους παίκτες του και στα δύο αυτά φιλικά παιχνίδια ώστε αυτοί να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για τον αγώνα μπαράζ, με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του
να είναι η 16η ημέρα του Ιουνίου (Σάββατο). Το ενδεχόμενο ο αγώνας να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη απομακρύνεται, αφού δεν είναι πολλοί αυτοί που θα μπορέσουν να ταξιδέψουν μεσοβδόμαδα στην Αθήνα. Τέλος οι ερυθρόλευκοι χθες δεν προπονήθηκαν, μιας και ο τεχνικός ηγέτης τους έδωσε ρεπό έτσι ώστε εκτός από το σώμα από τις συνεχείς προπονήσεις να ξεκουραστεί και το πνεύμα από την ψυχοφθόρα διαδικασία της αναμονής της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα με την Ρόδο, αφού όπως λένε πολλοί ποδοσφαιριστές η κατάσταση έχει γίνει απογοητευτική.

Από την ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση, με τους ιθύνοντες της ερυθρόλευκης ομάδας να αποστασιοποιούνται από την ανακοίνωση που εξέδωσε το Austrian Boys Club
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δηλώνει πως οι απόψεις των οργανωμένων οπαδών του Austrian Boys Club για την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β και Γ Εθνικής κατηγορίας, όπως και για οποιαδήποτε άλλη Αθλητική Αρχή, δεν αντιπροσωπεύουν την ΠΑΕ. Η καθυστέρηση της ανακοίνωσης από την Ένωση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ με τη Ρόδο έχει να κάνει αποκλειστικά με την εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Είμαστε υποχρεωμένοι, έστω και αν επιθυμία μας ήταν να γίνει νωρίτερα το μπαράζ, να περιμένουμε να ακολουθηθεί η διαδικασία όπως ορίζει η αθλητική νομοθεσία.
Από τη στιγμή που οριστεί ο αγώνας μπαράζ, η ομάδα πάνοπλη και με τη συμπαράσταση των χιλιάδων φιλάθλων της θα δώσει την τελική μάχη για την επάνοδο στη Β Εθνική κατηγορία. Στην παρούσα φάση αυτό που θα πρέπει να απασχολεί όλους όσοι επιθυμούν το καλό του Ολυμπιακού είναι να φροντίσουν να μη δημιουργούνται προβλήματα για την ομάδα».

Ανακοίνωση του
Austrian Boys Club
Από το Austrian Boys Club λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του club, κ. Βαγγέλης Σιώρος: «Η ανακοίνωση του Austrian Boys Club για την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η οποία δημοσιεύτηκε στον αθλητικό Τύπο, δεν εκπροσωπεί το club. Ως εκ τούτου, θέλοντας να λύσουμε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, ανακαλούμε τα όσα γράφηκαν, καθώς γνωρίζουμε ότι η μη ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ από το Δ.Σ. της ΕΠΑΕ και τον πρόεδρό της οφείλεται σε νομικό κώλυμα.
Παρακαλούμε τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ένωσης, μόλις ολοκληρωθούν οι νομικές διαδικασίες που απαιτούνται, να προβούν άμεσα στον ορισμό του αγώνα μπαράζ. Εμείς θα είμαστε δίπλα στην ομάδα μας, όποτε και αν διεξαχθεί ο αγώνας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου