ΤΟΠΙΚΑ

Νέα αναβολή για την άλλη εβδομάδα στο μπαράζ ανόδου του Ολυμπιακού

νέα-αναβολή-για-την-άλλη-εβδομάδα-στο-851206

Παράταση αγωνίας για τον Ολυμπιακό που θα περιμένει κι άλλο για την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής του μπαράζ με τη Ρόδο, ενώ κυρίως περιμένει μέσα από τον αγώνα αυτό την άνοδό του στη Β΄ Εθνική.
Όλες οι πληροφορίες από την ημέρα που όλοι γνώριζαν ότι αντίπαλοι στο μπαράζ θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Ρόδος ήθελαν τόπο διεξαγωγής γήπεδο της Αττικής και πιθανότερη ημερομηνία την 10η Ιουνίου, αλλά το γεγονός ότι η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ εθνικής κατηγορίας δεν έχει κάνει την επικύρωση της βαθμολογίας, αλλά και το ότι από την Επιτροπή Εφέσεων υπάρχει η καθυστέρηση έκδοσης της απόφασης έφεσης του Απόλλωνα, απέκλεισαν πλέον οριστικά τη διεξαγωγή του μπαράζ ανόδου (Ολυμπιακός – Ρόδος) για το Σαββατοκύριακο. Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για την προσεχή Τετάρτη 13 Ιουνίου, αλλά ίσως προτιμηθεί και το Σάββατο 16 Ιουνίου.
Δυο φιλικά
Ο Ολυμπιακός μετά τη νέα καθυστέρηση δεν πήγε χθες στην Αθήνα και προγραμμάτισε δυο φιλικά για το Σαββατοκύριακο με Μαγνησιακό και Θησέα.

Μεγάλη η κινητοποίηση
των φιλάθλων
Η κινητοποίηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τον αγώνα μπαράζ με τη Ρόδο είναι μεγάλη και όλοι περιμένουν με αγωνία να πληροφορηθούν την ημερομηνία και το γήπεδο διεξαγωγής του παιχνιδιού. Ήδη υπήρξε συνάντηση όλων των οργανωμένων συνδέσμων, όπου και αποφασίστηκε να συσταθεί μία επιτροπή, η οποία θα φροντίσει για την οργάνωση της οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων στον τόπο διεξαγωγής του μπαράζ. Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός για τον Ολυμπιακό ότι πολλοί φορείς της Μαγνησίας και διάφοροι δήμοι από όλη τη Μαγνησία και η ΕΠΣΘ στηρίζουν την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» για άνοδο στη Β΄ Εθνική, καθώς είναι έτοιμοι να ναυλώσουν πούλμαν, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι.

Οι σύνδεσμοι των Austrian Boys, oι Αργοναύτες και ο ΣΦΕΟΒ ήδη άρχισαν να μετρούν δυνάμεις, με τις πρώτες εκτιμήσεις να λένε ότι στο μπαράζ θα βρίσκονται τουλάχιστον 7.000 Βολιώτες, ενώ όλοι πιστεύουν ότι θα καταγραφεί ως η μαζικότερη μετακίνηση των τελευταίων ετών.
Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν έλειψαν σε κανένα ματς μακριά από το στάδιο του Βόλου. Η Ναύπακτος, η Άρτα, η Αλεξανδρούπολη, η Κομοτηνή, τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα, η Θέρμη, η Κατερίνη, η Περαία, η Καβάλα, το Πολύκαστρο, η Δράμα, η Γραβιά, η Ηγουμενίτσα και η Λαμία φιλοξένησαν τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι διένυσαν χιλιάδες χιλιόμετρα για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα!
Το ίδιο πρόκειται να συμβεί και στο μπαράζ σε οποιοδήποτε γήπεδο κι αν διεξαχθεί, είτε εντός είτε εκτός λεκανοπεδίου Αττικής

Στο μεταξύ, από το Austrian Boys Club ανακοινώθηκε πως γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα μπαράζ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του Club (Κασσαβέτη-Αναλήψεως) καθημερινά από τις 6 το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ. Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 6944580685, 6944515059 (Βόλος) και 6945398884 (Αθήνα), καθώς και στην ιστοσελίδα www.Austrian-boys.gr, ενώ η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι [email protected].

Φυσικά και τα μέλη της Αγριάς δε θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια. Για αρχή υπάρχουν 2 διαθέσιμα πούλμαν για την εκστρατεία των austrian boys στα μπαράζ της Βολάρας . Δηλωσεις συμμετοχής στο café NITRO, πάνω από τη πιάτσα των ΤΑΞΙ, και πληροφορίες στο 6974521962
Και ο ΣΦΕΟΒ εξέδωσε ανακοίνωση που έχει ως εξής:
“Οφείλουμε να συγχαρούμε παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση που η ομάδα μας έφθασε να διεκδικεί την άνοδο μετά από σπουδαία πορεία. Και τώρα φθάνει το μπαράζ ανόδου. Τα γραφεία του ΣΦΕΟΒ, Καρτάλη 199, θα είναι ανοικτά όλη την εβδομάδα από 7 μ.μ. -10 μ.μ. όπου θα δεχόμαστε δηλώσεις συμμετοχής για το μπαράζ. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας στο Βόλο, στη Ν. Ιωνία και σε όλη τη Μαγνησία να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή.»

* Με πρόστιμο 800 ευρώ τιμώρησε τον ΑΣΚ Ολυμπιακό το πρωτοβάθμιο όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ εθνικής κατηγορίας για τη ρίψη αντικειμένων στον αγώνα με τον Εθνικό Κατερίνης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου