ΤΟΠΙΚΑ

Στο βόλο το πολυτελές γιοτ Sea Ranger

στο-βόλο-το-πολυτελές-γιοτ-sea-ranger-748801

Στο λιμάνι του Βόλου κατέπλευσε σήμερα το πρωί πολυτελές γιοτ sea ranger.Αφού παρέμεινε έως το μεσημέρι απέπλευσε με προορισμό την μηλίνα όπου βρίσκεται αυτή την στιγμή

Το Sea Ranger , που προηγουμένως ονομάζονταν Lone Ranger, δεν είναι ένα τυπικό superyacht
Αρχικά κατασκευάστηκε στη Γερμανία από την Schichau Unterwasser το 1973 ως ρυμουλκό για τη ρυμούλκηση εξέδρών πετρελαίου σε όλους τους ωκεανούς και για διάσωση προβληματικών δεξαμενόπλοιων.
μετατράπηκε σε ένα πολυτελές ιδιωτικό γιοτ από τον Claus Kusch για ένα γαλλο ιδιοκτήτη το 1994, και ονομάστηκε Simson .Λίγα χρόνια αργότερα, πωλήθηκε σε έναν Αμερικανό επιχειρηματία και μετονομάστηκε σε Lone Ranger.

Μετά από 15 χρόνια υπηρεσίας, η Sea Ranger δωρίστηκε από τον Αμερικανό ιδιοκτήτη σε ένα ωκεανογραφικό ινστιτούτο και για τρία χρόνια ταξιδεύε στις θάλασσες ως θαλάσσιο ερευνητικό πλοίο.
Ως ειδικά σχεδιασμένο θαλάσσιο σκάφος, το Sea Ranger βρίσκεται πραγματικά στη θάλασσα, είτε πρόκειται για την Καραϊβική, τον Βόρειο Ατλαντικό ή την Ανταρκτική. Ακόμη και στις υψηλότερες θάλασσες, αυτό είναι ένα γιοτ που είναι σταθερό, και ασφαλές.

το νέο Sea Ranger ,είναι έτοιμο να μεταφέρει οικογένειες σε όλους τους ωκεανούς ως το σημαντικότερο γιοτ πολυτελείας για περιπέτειες στον κόσμο.

Μην ξεγελιέστε από το στιβαρό εξωτερικό του Sea Ranger , το οποίο κρύβει όμορφα εξοπλισμένα καταλύματα για έως 10 άτομα και όλες τις πολυτελείς ανέσεις που αναμένονται σε ένα superyacht.

Το Sea Ranger διαθέτει επίσης ευρύχωρα, άνετα καταστρώματα με πολύ χώρο για χαλάρωση και φαγητό, καθώς και τζακούζι και μια σειρά από προσφορές και παιχνίδια. Το εσωτερικό της διαθέτει μια μεγάλη κύρια σουίτα με βιβλιοθήκη / αίθουσα μελέτης και τέσσερις ευρύχωρες καμπίνες επισκεπτών, όλα με ιδιωτικό μπάνιο. Ο μεγάλος ανοιχτός χώρος καταστρώματος, που περιλαμβάνει γήπεδο μπάσκετ, πισίνα και ελικοδρόμειο, καθώς και την ικανότητά της να μεταφέρει ένα cruiser 40 πόδια και πολλά μικρά σκάφη.

Το εσωτερικό του Sea Ranger

Τα υπνοδωμάτια είναι κομψά και όμορφα επιπλωμένα
Η τραπεζαρία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου