ΤΟΠΙΚΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας στη Θεσσαλία

αυξημένα-μέτρα-τροχαίας-στη-θεσσαλία-749111

Ειδικό σχεδιασμό για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων κατάρτισε και έθεσε σε εφαρμογή η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Από όλες τις Υπηρεσίες θα υπάρχουν αυξημένα τροχονομικά μέτρα σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας.

Ενδεικτικά, τα μέτρα περιλαμβάνουν τροχονομικούς ελέγχους για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ κ.ά., αστυνόμευση στις εισόδους και εξόδους των πόλεων, ενημέρωση των οδηγών για τυχόν κυκλοφοριακά προβλήματα κ.ά.

«Παρακαλούνται οι φίλοι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση, να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων», αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εύχεται σε όλους ασφαλείς μετακινήσεις κατά τον εορτασμό της μεγάλης εορτής του Δεκαπενταύγουστου, έναν εορτασμό διαφορετικό στο πλαίσιο της διασποράς του κορονοϊού και των μέτρων προστασίας που επιβάλλεται να τηρούνται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου