ΛΑΡΙΣΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας

αυξημένα-μέτρα-τροχαίας-σε-όλο-το-οδικ-749539

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό που αποβλέπει στην ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας λαμβάνονται αυξημένα μέτρα τροχαίας σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας, ενόψει του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο ειδικότερων εντολών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό προκειμένου να εξασφαλιστούν συνθήκες ομαλούς και ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων στις περιοχές αρμοδιότητάς της.

Ενδεικτικά, τα μέτρα περιλαμβάνουν τροχονομικούς ελέγχους για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης κ.α., αστυνόμευση στις εισόδους και εξόδους των πόλεων, ενημέρωση των οδηγών για τυχόν ύπαρξη κυκλοφοριακών προβλημάτων κ.α.

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας επισημαίνεται σε ανακοίνωση: «Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση, να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εύχεται σε όλους ασφαλείς μετακινήσεις κατά τον εορτασμό της μεγάλης εορτής του Δεκαπενταύγουστου, έναν εορτασμό διαφορετικό στο πλαίσιο της διασποράς του κορωνοϊού και των μέτρων προστασίας που οφείλουμε να τηρούμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου