Δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για μεταφορά προσκυνητών στον Αγ. Λαυρέντιο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-08-13, 11:29:19
Δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για μεταφορά προσκυνητών στον Αγ. Λαυρέντιο

Εκτακτα δρομολόγια για τον Άγιο Λαυρέντιο, προκειμένου να μεταφέρει τους προσκυνητές στην Ιερά Πανήγυρη του Αγ. Αποστόλου του Νέου στις 15 και στις 16 Αυγούστου από τις έξι το πρωί έως και αργά το βράδυ θα πραγματοποιήσει και φέτος η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε.

Η αναχώρηση και η επιστροφή των λεωφορείων θα γίνεται από την οδό Πλαστήρα στον Άναυρο, πλησίον του Αστικού ΚΤΕΛ σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα δρομολογίων.

Σε περίπτωση που δεν διακρίνετε τις ώρες στον πίνακα, πατήστε στο παρακάτω λινκ:

Από τη Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ τονίζεται ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα προβλεπόμενα -από το νόμο- μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Τα λεωφορεία θα δρομολογούνται με τον προβλεπόμενο αριθμό επιβατών, ενώ όλοι οι επιβάτες υποχρεούνται να φορούν μάσκα προστασίας προσώπου εντός του λεωφορείου.

«Φέτος, ο εορτασμός του Αγίου Αποστόλου του Νέου στον Άγιο Λαυρέντιο θα είναι διαφορετικός υπό τις συνθήκες που επιτάσσει η πανδημία του κορονοϊού και οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε υπευθυνότητα, υπομονή και προσοχή ως προς την τήρηση των μέτρων πρόληψης», σημειώνεται σε ανακοίνωση της Διοίκησης.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=