ΤΟΠΙΚΑ

13 προσλήψεις στον χώρο της Υγείας στη Μαγνησία

13-προσλήψεις-στον-χώρο-της-υγείας-στη-μ-751293

Ανάμεσα σε 1.209 θέσεις, που προκηρύχθηκαν σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Εκδόθηκε η προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ για τις 1.209 μόνιμες προσλήψεις στην Υγεία.Η προκήρυξη προβλέπει την πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων εννέα (1.209) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Από την «πίτα» των προσλήψεων η Μαγνησία έχει το δικό της μερίδιο. Συνολικά 13 προσλήψεις προβλέπονται σε νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας και είναι οι εξής: (στο Νοσοκομείο) 4 θέσεις ΤΕ Νοσηλευτικής, 1 θέση ΤΕ Ραδιολογίας- Ακτινολογίας, 4 θέσεις ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής, 2 θέσεις ΥΕ Βοηθών Θαλάμου και 1 θέση ΔΕ Διοικητικού στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και 1 θέση ΔΕ Χειριστών Εμφανιστών στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και λήγει την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00. Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και λήγει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 14:00.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη (παράρτημα στ΄).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου