Προσφορά εξοπλισμού από τον Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου στην Πυροσβεστική

Τελευταία ενημέρωση: 2020-08-11, 15:34:59
Προσφορά εξοπλισμού από τον Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου στην Πυροσβεστική

Σε μια σημαντική προσφορά εξοπλισμού, που ενισχύει την επιχειρησιακή δυνατότητα των πεζοπόρων τμημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που εδρεύουν στο Νομό Μαγνησίας, προχώρησε ο Δήμος Ζαγοράς- Μουρεσίου.

Συγκεκριμένα, διαμέσου του Αντιδημάρχου Απόστολου Κοντογεώργου και του Δημοτικού Συμβούλου Τάσου Γαρυφάλλου, που εκπροσώπησαν το Δήμο, προσφέρθηκαν στο Διοικητή της Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Μαγνησίας, Πύραρχο Νικόλαο Μητσιογιάννη, ένα αλυσοπρίονο κι ένα κονταροπρίονο, που θα τεθούν άμεσα προς χρήση στα τμήματα της Υπηρεσίας.

Ο Διοικητής Πυροσβεστικής Μαγνησίας ευχαρίστησε θερμά τους δυο εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τονίζοντας μάλιστα την εξαιρετική συνεργασία με το Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου, που πέραν της συγκεκριμένης προσφοράς, έχει να επιδείξει και την δημιουργία ενός εξαιρετικού κτιριακού χώρου που φιλοξενεί το Εποχιακό Κλιμάκιο Τσαγκαράδας, το οποίο τέθηκε σε λειτουργία από 6 Αυγούστου 2020, για πρώτη φορά, θωρακίζοντας μια πλευρά του Πηλίου που ως τώρα ήταν απροστάτευτη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=