Πράσινο φως για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στο Νοσοκομείο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-08-11, 10:09:50
Πράσινο φως για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στο Νοσοκομείο

Προϋπολογισμού 861.000 ευρώ από την 5η ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Βόλου

 

Πράσινο φως για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό προϋπολογισμού 861.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των κινδύνων από την πανδημία COVID-19 και για τη βελτίωση της πρόσβασης του πληθυσμού στις υπηρεσίες υγείας ενέκρινε η 5η ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για το Νοσοκομείο Βόλου.

Η πρόταση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή 14 Αυγούστου και θα χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του ΠΕΠ Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα η 5η ΥΠΕ ενέκρινε τη σκοπιμότητα προμήθειας: 8 αναπνευστήρων, 5 κλινών νοσηλείας, 1 φορητού υπερήχου, 1 συστήματος βίντεο βρογχοσκόπισης, 1 φορητού υπερήχου ΤΕΠ, 1 πλήρους ενδοσκοπικού πύργου, ενός φορητού ψηφιακού πλήρους ακτινολογικού συγκροτήματος, 8 μονάδων αερισμού- αρνητικής πίεσης, 2 αντιμικροβιακές επενδύσεις τοιχοποιίας, 26 μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων, εξοπλισμό μετρήσεων ακτινοθεραπείας και 24 τροχήλατα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα.

Και βηματοδότης

Η ειδική υπηρεσία διαχείρισης της Περιφέρειας Θεσσαλίας γνωμοδότησε θετικά στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου για τη διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια βηματοδότη.

Η υπηρεσία εξέφρασε θετική γνώμη στα σχέδια των τευχών διακήρυξης για την «προμήθεια ακτινοδιαπερατής επεμβατικής τράπεζας- βηματοδότη» συνολικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ μαζί με την υπηρεσία συντήρησης για ένα έτος.

Σημειώνεται ότι η δαπάνη της συντήρησης θα βαρύνει το ίδιο το νοσοκομείο.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=