ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά πρόδωσε γνωστό έμπορο του Βόλου

η-καρδιά-πρόδωσε-γνωστό-έμπορο-του-βόλ-752486

Δραστηριοποιούταν στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων – Υπέστη έμφραγμα και απεβίωσε στο Αχιλλοπούλειο

Εφυγε από τη ζωή χθες παλιός και πολύ γνωστός έμπορος του Βόλου. Πρόκειται για τον 89χρονο Κωνσταντίνο Αϋφαντή, ο οποίος απεβίωσε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου μετά από έμφραγμα. Ο άτυχος άνδρας ήταν πολύ αγαπητός.

Δραστηριοποιούταν στον χώρο των εργαλείων και μηχανημάτων κήπου και δάσους για περισσότερο από 40 χρόνια και ήταν αντιπρόσωπος της STIHL. Συγκεκριμένα ασχολήθηκε με το εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων για περισσότερο από 40 χρόνια.

Ανοιξε την επιχείρησή του στη Μεταμόρφωση το ’75 και στη συνέχεια τη μετέφερε στα Παλαιά όπου παραμένει σε λειτουργία και σήμερα, ενώ έχει παράρτημα και στον Αλμυρό. Ο 89χρονος συνταξιοδοτήθηκε το 2000 όμως στην πραγματικότητα δεν σταμάτησε να ασχολείται με το εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων που αγαπούσε πολύ βοηθώντας την οικογένειά του.

Ο Κωνσταντίνος Αϋφαντής καταγόταν από την Κάτω Γατζέα και διέμενε στον Βόλο. Ηταν έγγαμος και είχε δύο παιδιά την Ανδρονίκη, που συνεχίζει να λειτουργεί την επιχείρησή του, και τον Απόστολο, ο οποίος είναι προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών συστημάτων και εφαρμογών.

Η οικογένειά του και η επιχείρησή του ήταν όλη του η ζωή. Οικείοι του ανέφεραν ότι ήταν ένας πράος, ήσυχος και ευγενικός άνθρωπος.

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία προχθές και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι υπέστη έμφραγμα. Παρέμεινε νοσηλευόμενος στη στεφανιαία μονάδα, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Χθες το πρωί απεβίωσε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, η οποία είναι απαρηγόρητη. Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του ήταν καλά στην υγεία του. Μόνο ένα ατύχημα τον ταλαιπωρούσε εδώ και ενάμιση χρόνο που τον περιόριζε στο σπίτι.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου σκόρπισε απέραντη λύπη. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 10:30 από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κάτω Γατζέας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου