ΤΟΠΙΚΑ

Διασωληνώθηκε στο Πανεπιστημιακό ο 68χρονος που βρέθηκε θετικός στον ιό

διασωληνώθηκε-στο-πανεπιστημιακό-ο-68χ-753581

Διασωληνώθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο 68χρονος συνταξιούχος κάτοικος στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού που την περασμένη Πέμπτη διαπιστώθηκε θετικός στον νέο κορονοϊό.

Όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Στο μεταξύ, στον Βόλο διαπιστώθηκε ένα νέο κρούσμα στην Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο. Πρόκειται για γυναίκα στρατιωτικό που μετά το τεστ βρέθηκε θετική στον ιό στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης επαφών.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19 στη σημερινή ενημέρωση κάνει λόγο για δύο κρούσματα στον Βόλο, καθώς συμπεριλαμβάνει και τον ιδιώτη παιδίατρο που βρέθηκε θετικός στο ιό χθες.

Όπως ενημερώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

Στους υπόλοιπους θεσσαλικούς νομούς η κατάσταση έχει ως εξής:

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα Covid-19. Τα 4 πρόκειται για στενές επαφές με ήδη γνωστά κρούσματα. 1 κρούσμα αφορά φοιτητή που επέστρεψε από παραθερισμό σε νησί των Κυκλάδων, 1 σχετίζεται με γάμο στην ευρύτερη περιοχή, ενώ τέλος 1 κρούσμα θεωρείται «ορφανό».

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid-19. Και τα 2 κρούσματα αφορούν στενές επαφές κρούσματος (06-08-2020).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου