Αστατος καιρός το Σαββατοκύριακο στη Μαγνησία

Τελευταία ενημέρωση: 2020-08-08, 11:30:30
Αστατος καιρός το Σαββατοκύριακο στη Μαγνησία

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλία

 

Διατηρείται το σκηνικό του άστατου καιρού στην Θεσσαλία, με την πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών και σποραδικών καταιγίδων να παραμένει στο προσκήνιο και σήμερα, Σάββατο 8 Αυγούστου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το Λιμεναρχείο Βόλου, επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι κατά διαστήματα ισχυρά και θα επικρατήσουν δυτικοί Βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 4 έως 6 μποφόρ.

Κατόπιν τούτου συστήνεται «στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου».

Στους λουόμενους συστήνεται «να επιδεικνύουν την απαραίτητη προσοχή και να συμμορφώνονται με τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης».

Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, «παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους, και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου», με τις Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις, να ενημερώνονται «για την ετοιμότητά τους, προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα».

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου στα τηλέφωνα 2421353800 και 108.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=