ΤΟΠΙΚΑ

Παιδίατρος του Βόλου θετικός στον κορονοϊό- 4 εισαγόμενα κρούσματα στη Μαγνησία

παιδίατρος-του-βόλου-θετικός-στον-κορ-754443

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΕΟΔΥ και στις υγειονομικές αρχές του Βόλου μετά τη διάγνωση ότι παιδίατρος του Βόλου έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Ο 52χρονος παιδίατρος υποβλήθηκε σε τεστ στην ιδιωτική κλινική «ΑΝΑΣΣΑ» και χθες το βράδυ βγήκαν τα εργαστηριακά αποτελέσματα και έδειξαν ότι νοσεί από κορονοϊό.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και ακολούθως διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο γιατρός θα υποβληθεί και σε επαναληπτικό τεστ στο Πανεπιστημιακό για να υπάρξει επιβεβαίωση ότι έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Τέσσερα εισαγόμενα κρούσματα στη Μαγνησία

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν τέσσερις τουρίστες που έφτασαν προχθές στα αεροδρόμια της Νέας Αγχιάλου και Σκιάθου.

Όπως προβλέπεται, όλοι οι επιβάτες των πτήσεων που προσγειώθηκαν προχθές στα δύο αεροδρόμια υποβλήθηκαν σε τεστ για κορονοϊό. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα και τέσσερις από τους επιβάτες βρέθηκαν θετικοί στον νέο ιό. Οι δύο από αυτούς προσγειώθηκαν με πτήσεις στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου με προορισμό το Πήλιο, τα Μετέωρα και την Εύβοια και οι άλλοι δύο στο αεροδρόμιο Σκιάθου με προορισμό τη Σκόπελο και την Αλόννησο

Ηδη τα τέσσερα κρούσματα, έχουν ενημερωθεί, όπως και τα άτομα που ταξίδεψαν μαζί τους και θεωρούνται επαφές τους. Εχουν μεταφερθεί σε ξενοδοχεία καραντίνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου