ΤΟΠΙΚΑ

Επαναλειτουργεί γνωστή επιχείρηση εστίασης που είχε τεθεί σε αναστολή

επαναλειτουργεί-γνωστή-επιχείρηση-ε-754848

Εκανε προσφυγή και η αίτησή της έγινε αποδεκτή

Αποδεκτή έγινε από το διοικητικό πρωτοδικείο Βόλου η προσφυγή γνωστής επιχείρησης εστίασης στον Βόλο κατά της αναστολής λειτουργίας της για δεκαπέντε μέρες και του διοικητικού προστίμου 15.000 ευρώ που της είχε επιβάλει η Αστυνομία την Παρασκευή για χρήση του μπαρ.

Η επιχείρηση άσκησε αίτηση αναστολής και το αίτημά της ικανοποιήθηκε. Ηδη από χθες άνοιξε τις πόρτες της και δέχεται και πάλι τους αγαπημένους φίλους της.

Αναλυτικά σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: “Η διεύθυνση και το προσωπικό του Joy σας ενημερώνει ότι το μαγαζί επαναλειτουργεί κανονικά από σήμερα (σ.σ) , Πέμπτη 6/8 στις 6μ.μ. Διευκρινίζουμε ότι ουδέποτε υπήρξε κρούσμα κορονοϊού στο Joy, το οποίο τέθηκε σε αναστολή για την χρήση του μπαρ που όπως αποδείχτηκε, ήταν καθόλα νομότυπη. Το μαγαζί από την αρχή της λειτουργίας του στις 25/5 είναι απόλυτα εναρμονισμένο στους νέους υγειονομικούς κανόνες για την προστασία από τον Covid-19. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους φίλους του Joy ότι κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντισηπτικού κατά την είσοδό τους στο χώρο του μαγαζιού, όπως άλλωστε και τις τελευταίες μέρες».

Επισημαίνεται ότι την υπόθεση χειρίστηκε ο δικηγόρος του Βόλου Βασίλης Μπρούζος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου