ΤΟΠΙΚΑ

Παύλος Πάνος: «Ας κρατήσουν για το τέλος τους πανηγυρισμούς»

παύλος-πάνος-ας-κρατήσουν-για-το-τέλο-755042

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα αναφορικά με την δικαίωση του πρώην εργαζόμενου του Ιδρύματος σε εργατική του υπόθεση από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου Βόλου διευκρινίζονται τα εξής:

«Όπως είναι γνωστό η δικαιοδοτική κρίση των δικαστηρίων έχει διάφορα επίπεδα. Η απόφαση που επικαλείται ο αντίδικος του Ιδρύματος, ο οποίος την περιφέρει στο σύνολο των τοπικών Μ.Μ.Ε. ως τρόπαιο, δεν είναι τελεσίδικη και αποφαίνεται σε πρώτο μόνο βαθμό. Ήδη το Ίδρυμα μετά από απόφαση του Δ.Σ., έχει καταθέσει έφεση στο Εφετείο Λάρισας, οπότε και θα κριθεί τελεσιδίκως η υπόθεση αυτή. Η εμπιστοσύνη μου στη Δικαιοσύνη είναι αμέριστη και αισιοδοξώ ότι το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώνει το Ίδρυμα και τις αποφάσεις του Δ.Σ. για την απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου.

Ωστόσο σε προσωπικό επίπεδο δεν πρόκειται ποτέ να παραβλέψω, ότι ο συγκεκριμένος αντίδικος του Γηροκομείου, σε έναν ιδιόμορφο και αποκρουστικό συνασπισμό με έτερους αντιδίκους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα ατομικά τους συμφέροντα, ισχυρίζονται δημοσίως, μέσω του Τύπου, του Διαδικτύου και ενώπιον Δικαστικών Αρχών αφόρητα ψευδή γεγονότα τα οποία με δυσφημούν και με συκοφαντούν σε μέγιστο βαθμό. Η εμπάθεια και η εμμονή τους απέναντι μου είναι τέτοια που επιδιώκουν με κάθε τρόπο την προσωπική μου βλάβη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μια απλή εργατική υπόθεση, έχει τύχει τέτοιας δημοσιότητας, η οποία φυσικά υποκινείται από τους ίδιους. Ωστόσο ήδη κατά του συγκεκριμένου πρώην υπαλλήλου, όπως και κατά των υπολοίπων, έχω υποβάλλει μηνύσεις και έχουν ασκηθεί σε βάρος τους ποινικές διώξεις για συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ εξακολούθηση και εκκρεμεί η εκδίκαση τους.

Τέλος με αφορμή τις γνωστές πλέον καταγγελίες των ανωτέρω σε βάρος μου, έχω υποστεί ενδελεχή έλεγχο από ΣΔΟΕ, Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, τα αποτελέσματα των οποίων επίσης εκκρεμούν. Μετά την έκδοση των τελικών πορισμάτων, θα συναντηθούμε και πάλι με τα ίδια πρόσωπα στις δικαστικές αίθουσες, αυτή τη φορά για την καταβολή χρηματικής ικανοποίησης, λόγω της τεράστιας ηθικής μου βλάβης. Οπότε ας κρατήσουν για το τέλος τους πανηγυρισμούς γιατί κατά τη λαϊκή ρήση «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου