ΤΟΠΙΚΑ

Στις 13 Αυγούστου τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βόλου

στις-13-αυγούστου-τα-αποτελέσματα-για-το-755578

Μέχρι την Τρίτη 18 Αυγούστου η υποβολή ενστάσεων στην ΕΕΤΑΑ

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου, όπως ενημερώνει ο Δήμος Βόλου, θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ για το πρόγραμμα της οικογενειακής εναρμόνισης για βρεφονηπιακούς και δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. δήμου Βόλου συνιστά στους γονείς και τους κηδεμόνες παιδιών, να ενημερωθούν εάν είναι δικαιούχοι ή εάν η αίτηση προς το ΕΣΠΑ είχε κάποιο πρόβλημα ή έχει απορριφθεί.

Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο υπάρχει θέμα, απαιτείται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ένσταση προς την ΕΕΤΑΑ στο διάστημα από την Παρασκευή 14 Αυγούστου έως την Τρίτη 18 Αυγούστου και μέχρι τις 4μ.μ. Τα οριστικά αποτελέσματα για τους δικαιούχους θα βγουν την Πέμπτη 20 Αυγούστου και δεν θα επιδέχονται καμία διόρθωση.

Ακόμη ενημερώνει: «Οταν θα έχετε στην κατοχή σας το voucher και ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε σε Βρεφονηπιακό- παιδικό σταθμό ή στο Β΄ ΚΔΑΠ Βόλου της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής:

  • Θα μπείτε στην ιστοσελίδα doepap.gr αρχική σελίδα πάνω δεξιά θα πατήσετε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ μέσα εκεί θα υπάρχει «Κατάθεση VOUCHER για ΕΣΠΑ Β΄ΚΔΑΠ Βόλου – Βρεφονηπιακοί σταθμοί» μπαίνοντας στην εφαρμογή θα συμπληρώσετε τα στοιχεία του παιδιού και ότι άλλο σας ζητάει , αντίστοιχα θα σας ανοίγει πεδίο όπου θα μπορείτε να δηλώσετε εάν πρόκειται για βρεφονηπιακούς μέχρι τρεις 3 επιλογές ανάλογα με την ηλικία του τέκνου σας. Δηλώνετε όποια δομή σας ενδιαφέρει με τη σειρά που επιθυμείτε.
  • Εάν πρόκειται για το Β΄ΚΔΑΠ ΒΟΛΟΥ συμπληρώνοντας την ηλικία θα ανοίγει πεδίο μόνο για αυτό.
  • Θα πρέπει επίσης να επισυνάψετε οπωσδήποτε το voucher και τον αριθμό μορίων σας, εάν το τέκνο σας ήταν και πέρυσι στη δομή θα πρέπει να πατήσετε και το κουμπί της επανεγγραφής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου