ΤΟΠΙΚΑ

Στη Σκύρο μετέβη ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

στη-σκύρο-μετέβη-ο-συντονιστής-της-απο-756763

Με τοπικούς φορείς συναντήθηκε ο Νίκος Ντίτορας για θέματα αρμοδιότητάς του

Στη Σκύρο μετέβη ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Νικόλαος Ντίτορας, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψίες που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπως οι δασικές πυρκαγιές και η προστασία του δασικού πλούτου του νησιού, ιδιαίτερα κατά την θερινή περίοδο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Σκύρου, Νίκο Μαυρίκο, στην οποία συζητήθηκαν, σε πολύ καλό κλίμα, μεταξύ άλλων, θέματα του δήμου και της συνεργασίας του με τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Ο συντονιστής επίσης συναντήθηκε με τον λιμενάρχη Σκύρου, Ηλία Καραγεώργο, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου Κυριάκο Αντωνόπουλο και την καθηγήτρια Πανεπιστημίου – συνιδρύτρια του Skyroς Project, Κωνσταντίνα Σκαναβή Τσαμπούκου. Το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου είναι ο δημόσιος φορέας, ο οποίος ασκεί τη διοίκηση και την εκμετάλλευση του Λιμένα Λιναριάς, η διοίκηση του οποίου συγκροτείται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας για διάστημα 3ετιας. Το λιμάνι της Λιναριάς θεωρείται πρότυπο λιμάνι και το πληρέστερο Δημόσιο της χώρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου