ΤΟΠΙΚΑ

Τρελή πορεία Ι.Χ. στο κέντρο του Βόλου

τρελή-πορεία-ι-χ-στο-κέντρο-του-βόλου-756855

Ερευνες για ασυνείδητο οδηγό που συγκρούστηκε με τρία οχήματα

Παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δύο δίκυκλα, συγκρούστηκε με ένα ΙΧ και συνέχισε την τρελή πορεία του κανονικά σαν να μη συνέβη τίποτα!

Ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου θα μπορούσε να είχε σκορπίσει τον θάνατο προχθές τα ξημερώματα στην Αναλήψεως, έναν κεντρικό δρόμο με μεγάλη κίνηση οχημάτων. Ετρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ενώ «χτύπησε» τρία οχήματα δεν σταμάτησε για να αναλάβει τις ευθύνες του για να αποκαταστήσει τις ζημιές.

Στις 2:10 το πρωί κάτοικοι επί της οδού Αναλήψεως στο ύψος της Κουταρέλια άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο σαν από… άτσαλο γκάζι -όπως αναφέρθηκε- και στη συνέχεια δύο δυνατούς θορύβους.
Κατέβηκαν έντρομοι από τα σπίτια τους να δουν τι συνέβη και τότε είδαν πεσμένα στο οδόστρωμα στο ρεύμα της Αναλήψεως προς Νέα Δημητριάδα δύο μηχανάκια και ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Οδηγός ΙΧ είχε περάσει από το σημείο με πολύ μεγάλη ταχύτητα και παρά τις ζημιές που προκάλεσε σε σταθμευμένα οχήματα δεν σταμάτησε. Αντίθετα, το πιθανότερο είναι να έφυγε αδιαφορώντας και για το «κόκκινο» που είχε το επόμενο φανάρι.

«Αν υπήρχε ένα ποδηλάτης στον δρόμο θα μπορούσε πολύ εύκολα να τον είχε σκοτώσει», ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ 55χρονος Βολιώτης, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του σταθμευμένου αυτοκινήτου και πιο συγκεκριμένα τζιπ που «βρήκε» ο ασυνείδητος οδηγός με το όχημά του, ενώ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

«Θα πρέπει οπωσδήποτε να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε σκορπίσει τον θάνατο. Θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί σοβαρά και ο ίδιος», συμπλήρωσε.

Δυστυχώς, κανένας από τους κατοίκους της περιοχής δεν είχε προλάβει να δει το αυτοκίνητο που έτρεχε μανιασμένα. Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν δυνάμεις του Τμήματος Τροχαίας Βόλου που προσπαθούσαν να συλλέξουν κάθε χρήσιμο στοιχείο.

Η προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου είναι υπό πλήρη εξέλιξη. Η Αστυνομία αναζητά τον οδηγό του ΙΧ για να τον συλλάβει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου