ΤΟΠΙΚΑ

Μέτρα προστασίας σε Ζαγορά & Μούρεσι για τον κορονοϊό

μέτρα-προστασίας-σε-ζαγορά-μούρεσι-γ-757356

Αυστηρή εφαρμογή των μέτρων ατομικής προστασίας και τήρηση βιβλίου εισερχομένων

Μέτρα πρόσληψης για τη διασφάλιση της προστασίας της δημόσιας υγείας και της υγείας των υπαλλήλων του δήμου έλαβε η δημοτική αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Πατή Κουτσάφτη στο εξής και μέχρι νεωτέρας τηρούνται υποχρεωτικά, από το κοινό τόσο κατά την είσοδό του στο Δημοτικό Κατάστημα Ζαγοράς, στο Δημοτικό Κατάστημα Τσαγκαράδας και στο ΚΕΠ Τσαγκαράδας, όσο και κατά την παραμονή σε αυτά, τα ατομικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, με τη χρήση προστατευτικής μάσκας και την υποχρεωτική τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5-2 μέτρων μεταξύ των υπαλλήλων και των πολιτών.

Επίσης, κατά την είσοδο του κοινού στα δημοτικά καταστήματα και στο ΚΕΠ θα τηρείται ειδικό βιβλίο καταχώρησης των στοιχείων επικοινωνίας όλων των εισερχομένων πολιτών ούτως ώστε σε περίπτωση ύπαρξης κάποιου κρούσματος με κορονοϊό να υπάρχει η δυνατότητα εντοπισμού κατά τη διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του.

«Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του κοινού με τα ανωτέρω δεν θα επιτρέπεται η είσοδός του στα Δημοτικά Καταστήματα και στο ΚΕΠ», αναφέρεται στην απόφαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου