Τρείς ακόμη οπλίτες και ένας αξιωματικός θετικοί στον κορονοϊό στην 1η ΤΑΞΑΣ

Τελευταία ενημέρωση: 2020-08-02, 13:17:48
Τρεις ακόμη οπλίτες και ένας αξιωματικός είναι θετικοί στον κορονοϊό στην 1η ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο
Τρείς ακόμη οπλίτες και ένας αξιωματικός  θετικοί στον κορονοϊό στην 1η ΤΑΞΑΣ

Eπιπλέον τρείς οπλίτες που υπηρετούν την θητεία τους στην 1η ΤΑΞΑΣ της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο και ένας αξιωματικός, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Οι γιατροί εκτιμούν πως κόλλησαν από τον 20χρονο Βολιώτη οπλίτη, στον οποίο ανιχνεύτηκε ο ιός την περασμένη Πέμπτη.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο και 24 ώρες μετά, υποβλήθηκαν όλοι οι στρατιώτες σε τεστ κορονοϊού. Έτσι προέκυψαν τα  νέα κρούσματα, που αφορούν σε ασυμπτωματικούς στρατιώτες.  

Ο 20χρονος που νόσησε πρώτος μεταφέρθηκε αρχικά στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Συνολικά πλέον μετά την ιχνηλάτηση που έγινε στις επαφές του20χρονου Βολιώτη οπλίτη, η Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού «μετρά» συνολικά πέντε θετικά κρούσματα COVID-19.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές η κατάσταση τόσο των νεαρών στρατιωτών όσο και του στελέχους είναι πολύ καλή και μέχρι στιγμής δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.Παρακολουθούνται στενά από τους ιατρούς και βρίσκονται σε καραντίνα.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=