Χρ. Μπουκώρος: Ενισχύεται ο κλάδος των τουριστικών λεωφορείων

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-29, 20:29:07
Χρ. Μπουκώρος: Ενισχύεται ο κλάδος των τουριστικών λεωφορείων

Ενέργειες του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου

 

Ενισχύεται ο κλάδος των τουριστικών λεωφορείων που έχει πληγεί σημαντικά από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, με υπουργική διάταξη που εισήχθη στο φορολογικό νομοσχέδιο- το οποίο συζητείται σήμερα στην Βουλή- μετά από ενέργειες του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Μπουκώρος, είχε πραγματοποιήσει συνάντηση με το Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και Γραφείων «Η Μαγνησία», στις 13 Ιουνίου 2020, κατά τη διάρκεια  της οποίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, από τον οποίο είχε ζητήσει να εξεταστεί το ζήτημα της ενίσχυσης του συγκεκριμένου επαγγελματικού κλάδου που πλήττεται σημαντικά από την κρίση της πανδημίας. Επίσης, είχε δεσμευτεί να μεταφέρει τα αιτήματα  των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων στους Υπουργούς Τουρισμού και Οικονομικών.

Η ανταπόκριση των αρμόδιων υπουργών στις ενέργειες του βουλευτή Μαγνησίας ήταν θετική, καθώς ο πληττόμενος, από τον κορωνοϊό, κλάδος των τουριστικών λεωφορείων ενισχύεται πλέον σημαντικά από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=